Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NewZ

Kakarott1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z NewZ, z wczorajszej na dzisiejsza noc zostawilem sobie pobieranie NewZ ~6gb, gralem ale ts mi nie laczyl z kolegami. Znaczy bylem ale oni mnie nie slyszeli, ale oni normalnie mogli grac i gadac w NewZ, wyszedlem z gry po czym zrestartowalem NewZ i Tsa, i musialem od nowa pobrac 6gb... Wkurwiony jakos zrozumialem i z mysla, ze sie naprawi jakos wytrzymalem kolejne pobieranie 6gb, ale o dziwo nic sie nie naprawilo, wyszedlem z gry, po jakims czasie koledzy zaoferowali zebym zagral i sie jakos znajdziemy i na voicechacie by gadali, a tu c**j i znowu trzeba pobierac. I o co tu chodzi? Wszystkie pliki mam, a ciagle gra chce zeby to pobierac.

Opublikowano

Jeśli chodzi o ts3 to chyba nikt nie może rozmawiać przez ts3 na przycisk w NewZ

też mam tak

gdy mam ustawioną opcje Push to talk to mnie nie słychać

a jak sobie ustawie na wykrycie dźwięku to wtedy mnie normalnie słychać na tsie 

( TAKI PROBLEM TYLKO W NEWZ ) 

Opublikowano

Jeśli chodzi o ts3 to chyba nikt nie może rozmawiać przez ts3 na przycisk w NewZ

też mam tak

gdy mam ustawioną opcje Push to talk to mnie nie słychać

a jak sobie ustawie na wykrycie dźwięku to wtedy mnie normalnie słychać na tsie 

( TAKI PROBLEM TYLKO W NEWZ ) 

Ale dzisiaj rano wchodze i normalnie ts3 dzialal, ale potem mnie wywalilo z gry i znowu ten sam problem. Koledzy tego nie maja...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...