Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mysz i podkladka

PFFP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

1jaka polecacie myszke do 300zł? rival odpada!

2jakie wymiary maja podkladek pro palyerzy ?

3 gdzie moge kupic podkladke duza z logiem teamu z csa?

Budowniczy
Opublikowano

1. Zowie FK (wybierz sobie taką jaką masz rękę)

2. Zazwyczaj 450 mm na 400 mm

3. Tego niestety nie wiem, bo ty już wybierasz z jakim teamem chcesz, ale polecam ci podkładki Steelseries Qck+ - takich używają proplayerzy.

Opublikowano

1- nie bież tych ścierw za 300zł  po 1 nie opłaca się po 2 niczym się nie różnią od tych od np 150zł , bierz coś z serii bloody ja mam bloody v8m mój kumpel też i jest w globalu AKTUALNIE [po tych zje zmianach ] i jeszcze jedno jeżeli waga tej myszki cię od ciąga to nic nie bój się i też bież ja przy kupnie nawet nie wiedziałem że jest taka "ciężka" bo lekka nie jest ale jakieś 1kg to to nie jest po 2/3 dniach się przyzwyczaisz sie / według mnie ta myszka jest TOP1 do cs go . miałem okazję używać tych ścierw typu rivale czy inne fady

TAK to jest tylko moje zdanie o tych myszkach ale taka prawda 

2-Nie wiem chyba 450x400mmX2 [też mam taką kupić]

3-Poszukaj Steelseries QCK+ ,dla mnie sie nie opłaca brać z logiem [fnatic] dopłacasz 30-50 zł za obrazek no ale twój wybór 

PS:

hehe nie mogę się doczekać hejtu uuu przecież rivale czy inne coski to top1 nie ma innych itp itp   :yay:

Opublikowano

Nigdy nie kupie blody bo mam taka i mi sie ulamal lewy przycisk (od wciskania:) ) a potem prawy wiec wole dac 200 zl + - niz dac 100-150zl za gowno ktore od klikania sie rozlatuje:)

Opublikowano

1- nie bież tych ścierw za 300zł  po 1 nie opłaca się po 2 niczym się nie różnią od tych od np 150zł , bierz coś z serii bloody ja mam bloody v8m mój kumpel też i jest w globalu AKTUALNIE [po tych zje zmianach ] i jeszcze jedno jeżeli waga tej myszki cię od ciąga to nic nie bój się i też bież ja przy kupnie nawet nie wiedziałem że jest taka "ciężka" bo lekka nie jest ale jakieś 1kg to to nie jest po 2/3 dniach się przyzwyczaisz sie / według mnie ta myszka jest TOP1 do cs go . miałem okazję używać tych ścierw typu rivale czy inne fady

TAK to jest tylko moje zdanie o tych myszkach ale taka prawda 
2-Nie wiem chyba 450x400mmX2 [też mam taką kupić]
3-Poszukaj Steelseries QCK+ ,dla mnie sie nie opłaca brać z logiem [fnatic] dopłacasz 30-50 zł za obrazek no ale twój wybór 
PS:
hehe nie mogę się doczekać hejtu uuu przecież rivale czy inne coski to top1 nie ma innych itp itp   :yay:

Bloody najlepsza do CS'a xD

Miałem, po roku sensor się popsuł, także pozdrawiam.

tenor.gif

Opublikowano

no to macie dziwne przypadki ja mam swaja od premiery i wszystko ok 

PS:

Dlaczego dostałem pkt ZNOW nie wiem za co .... pisze ze za spam jezeli to co napisałem jest spamem to kur jestem proboszczem 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...