Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe Haxball ?

LeoTar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam widzę że mpcforum stworzyło serwer haxball to może ktoś ma pliki do stworzenia prywatnego serwera haxball a może ma mpcforum tak pytam z ciekawości pozdrawiam ! :D

35223511037872134049.gif

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak pliki serwerowe haxball, wg mnie albo użyli frame z własnym "hostem" czy czymś takim, albo wykorzystali istniejący już hook/aplikację do ipb która coś takiego wprowadza.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Piki serwerowe? xD

Nie ma czegoś takiego jak pliki serwerowe haxball, wg mnie albo użyli frame z własnym "hostem" czy czymś takim, albo wykorzystali istniejący już hook/aplikację do ipb która coś takiego wprowadza.

wydaje mi się, że raczej nie ma takiego hook'a.

Według mnie, jest to autorski skrypt

Opublikowano

na pewno to jest gdzieś w necie, bo mandi robił dla wykopu takie coś i widziałem gdzieś taki serwer na jakiejś lidze do haxa

trzeba poszukać

Opublikowano

Może w przyszłości napiszę poradnik jak to zrobić, w sieci raczej nie znajdziesz gotowego rozwiązania.

Opublikowano

Może w przyszłości napiszę poradnik jak to zrobić, w sieci raczej nie znajdziesz gotowego rozwiązania.

Dlaczego wprowadzasz ludzi w błąd by tylko myśleli że ty wszystko potrafisz a reszta to idioci?

Wracając do tematu, przejrzyj dobrze tag #haxball na wykopie.

Jest gość który już kilka razy na potrzeby turniejów stawiał serwery i bez problemu pomaga na pw :)

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Dlaczego wprowadzasz ludzi w błąd by tylko myśleli że ty wszystko potrafisz a reszta to idioci?

Wracając do tematu, przejrzyj dobrze tag #haxball na wykopie.

Jest gość który już kilka razy na potrzeby turniejów stawiał serwery i bez problemu pomaga na pw :)

Zarzucasz mi wykorzystanie jakiegoś gotowego źródła? Nie mówię, że inni to idioci, bo RE flasha jest banalne, ale prawda jest taka, że większość polegnie na obfuscatorze.
Opublikowano

Zarzucasz mi wykorzystanie jakiegoś gotowego źródła? Nie mówię, że inni to idioci, bo RE flasha jest banalne, ale prawda jest taka, że większość polegnie na obfuscatorze.

Nie napisałem że ty korzystałeś z gotowca.

Ogólnie że twoje posty brzmią jakbyś tylko ty to potrafił i "znajcie łaskę Pana" może kiedyś wam napiszę poradnik :)

Wszyscy czekają na gotowca i będzie wysyp serwerów. Zawsze tak jest ;)

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

To nie jest trudne, największy problem jest z dobraniem serwera, żeby ustabilizować pingi. Stworzyłem prywatny serwer haxballa dla wykopu.

Z tego, co widziałem na wykopie, to na rocznym .swf i bez pokojów?

• 2 tygodnie później...
  • 11 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...