Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wracać Do Pl'a Czy Może Priv ?

blondyn135

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Wszystkim :D Mam pytanie warto wracać od nowa na pl'a ? A moze Metin2.sg Bądz WoM ? Czym się różnią te serwery ? Jakieś dodatki czy coś ? :D

I jeszcze pytanie :D Istnieje teraz jakiś priv Taki typowo Easy/pvp ? Kiedyś istniał jakiś co się dostawało 250 lvl i sie pekowało :D Żeby grało dużo ludzi :D

Opublikowano

Na PL'a moim zdaniem lepiej nie wracać, chyba że masz do wydania dużo kasy na is, lub bardzo dużo czasu.

Polecam WOM. Sporo ludzi, podobno fajny klimat, administracja się zajmuje serwerem ciągle.

Opublikowano

W chwili obecnej, moim zdaniem lepiej privy. Nawet w polskich jest niezły wybór privów. Zajrzyj do działu publikacje serwerów, na pewno znajdziesz coś dla siebie.

Metin2.sg jak dla mnie już się trochę zestarzał, teraz WOM2 jest lepszą alternatywą.

PLa to sobie najlepiej całkiem odpuść :)

who cares?

Opublikowano

Polski global stał się syfem...ostatnie aktualizacje...kino i cyrk co oni z tym zrobili.

WoM2 fajny,admini dbają o serwer,dobry klimacik.Minusem jest że obowiązuje język angielski powszechnie,ale to delikatny problem..j.angielski jest łatwym,więc chwila gry i podstaw się nauczysz.

Metin2.sg-nie wypowiem się bo nie wiem ;)

Polecam polskie privy-co do easy to się nie wypowiem,bo nie lubie tego typu rozgrywek ;).

Dobrą opinia cieszy się Invoria-ale bardziej medium chyba,Laneris,MalygoS.

Do wyboru pełno ;)

Ja polecam mocnego mediuma-balmore!

Opublikowano

na PLa raczej bym nie wracał bo szczerze mówiąc co to za gra jak bez wydania $$ nic nie osiagniesz..

privy mają tą wade że szybko padają :(

ale jeżeli lubisz klimat hard to zagraj na Nawie.pl chyba najbardziej konkretny serwer tego gatunku

Opublikowano

na PLa raczej bym nie wracał bo szczerze mówiąc co to za gra jak bez wydania $$ nic nie osiagniesz..

privy mają tą wade że szybko padają :(

ale jeżeli lubisz klimat hard to zagraj na Nawie.pl chyba najbardziej konkretny serwer tego gatunku

Akurat WoM okazałby się moim zdaniem trafniejszy jeśli chodzi o priv hard :) Jedyny mankament. Angielski.. Ale bądźmy szczerzy. Czy jest z nim problem, aż taki?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...