Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ruter Alcatel Y800z zmiana ip

SeInRe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problemik. Grałem w sampa i zostałem zbanowany na ip...Chciałem zmienic ip ale niewiem jak. Mam program Cyberghost, tylko ze albo pinguje bardzo albo ip sa juz pobanowane przez sobeity itd. Dzwonilem do internetodawcy (Play) powiedzieli ze nie mozna zmieniac ip i tego mi nie uczynia, tylko ze orange i plus i pare innych zmieniaja ruterem albo sie do nich dzwoni... Pytanko do was. Czy dam rade tym ruterem zmienic ip i czy wogole da rade je zmienic??

Opublikowano

Skoro masz stały IP to nie zmienisz bez kupienia sobie następnego IP.

Wszystkie programy do ghotowania IP czy nawet VPN praktycznie nie działają tak by umożliwić normalną grę na łączach radiowych . Tylko dedykowane łącze VPN zapewni dobry transfer ale to kosztuje 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Skoro masz stały IP to nie zmienisz bez kupienia sobie następnego IP.

Wszystkie programy do ghotowania IP czy nawet VPN praktycznie nie działają tak by umożliwić normalną grę na łączach radiowych . Tylko dedykowane łącze VPN zapewni dobry transfer ale to kosztuje 

Nie ma żadnego sposobu? Albo programu czy cos? :c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...