Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

We wrześniu dostałem telefon Samsung Galaxy S5, z systemem Android Kit Kat 4.4.2, próbowałem od razu go zaktualizować, ale zawsze pisało, że wszystko jest aktualne, dopiero dzisiaj zacząłem szperać na internecie i szukać jak zaktualizować ten system. Niestety moje próby się nie powiodły, za słabo próbowałem, lub zwyczajnie nikt nie napisał o takim problemie, dlatego zakładam tutaj taki temat. Ma ktoś jakiś pomysł jak mogę zaktualizować ten telefon? Kupiłem go przez internet i najprawdopodobniej był sprowadzany z Korei, ale nic nie wskazuje na to, że jest podróbką, przynajmniej tak mi się wydaje, aparat jest taki jak być powinien, specyfikacje też się zgadzają, ma skaner linii papilarnych i ogólnie nie wiem dlaczego jest problem z aktualizacją tego systemu. Mam nadzieję, że ktoś mi z tym pomoże.

Dodam, że model telefonu to SAMSUNG-SM-G900A, wersja modemu to G900AUCU2AND3, wersja jądra to 3.4.0-964333 dpi@SWDD5009 #1 Wed Apr 16 15:21:14 KST 2014, numer wersji to KOT49H.G900AUCU2AND3

76561198063460848.png

Opublikowano

Witam,

We wrześniu dostałem telefon Samsung Galaxy S5, z systemem Android Kit Kat 4.4.2, próbowałem od razu go zaktualizować, ale zawsze pisało, że wszystko jest aktualne, dopiero dzisiaj zacząłem szperać na internecie i szukać jak zaktualizować ten system. Niestety moje próby się nie powiodły, za słabo próbowałem, lub zwyczajnie nikt nie napisał o takim problemie, dlatego zakładam tutaj taki temat. Ma ktoś jakiś pomysł jak mogę zaktualizować ten telefon? Kupiłem go przez internet i najprawdopodobniej był sprowadzany z Korei, ale nic nie wskazuje na to, że jest podróbką, przynajmniej tak mi się wydaje, aparat jest taki jak być powinien, specyfikacje też się zgadzają, ma skaner linii papilarnych i ogólnie nie wiem dlaczego jest problem z aktualizacją tego systemu. Mam nadzieję, że ktoś mi z tym pomoże.

Dodam, że model telefonu to SAMSUNG-SM-G900A, wersja modemu to G900AUCU2AND3, wersja jądra to 3.4.0-964333 dpi@SWDD5009 #1 Wed Apr 16 15:21:14 KST 2014, numer wersji to KOT49H.G900AUCU2AND3

Zaktualizuj przez Kies'a.

#teams4bal

Opublikowano

Zaktualizuj przez Kies'a

Muszę pobrać aktualizację i wrzucić to na telefon, czy jak? Nigdy tego nie robiłem

76561198063460848.png

Opublikowano

Przy próbie zaktualizowania systemu przez Kies 3 i po zrobieniu kopii zapasowej program wyświetla komunikat "Tej wersji urządzenia nie można zaktualizować."

76561198063460848.png

Opublikowano

To jest wersja dla operatora AT to chyba jest różnica cnie?

"Rób co chcesz" - 3 słowa które sprawiają że kompletnie nie wiesz co robić

Złośliwość - hobby ludzi inteligentnych

Opublikowano

Z tego co poczytałem na forach, to żeby go zaktualizować muszę być w USA, da się coś zrobić?

76561198063460848.png

Opublikowano

Nie musisz. Wybierz XEO na liście oprogramowań.

Wytłumaczysz mi o co chodzi?

76561198063460848.png

Opublikowano

Wytłumaczysz mi o co chodzi?

Przy wgrywaniu systemu musisz wybrać wersję XEO, czyli dla Polski. Systemy możesz znaleźć np na SamMobile.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

na SamMobile mój telefon ma tylko początkową wersję, 4.4.2, dodam, ze to wersja amerykanska SM-G900A AT&T

76561198063460848.png

Opublikowano

na SamMobile mój telefon ma tylko początkową wersję, 4.4.2, dodam, ze to wersja amerykanska SM-G900A AT&T

No to jest już problem, bo jest brandowany. Poszukaj na forum.xda-developers.com systemów dla brandowanej wersji od AT&T.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...