Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ładowanie hp

olejoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo,mam juz 12 poziom i nadal nie wiem czym sie leczyc wszystko jest potwornie drogie i nie jestem w stanie zakupic nawet paru potow,poprosze o wskazowki albo jesli jest nawet mozliwosc ktorej tez nie moge znalesc zeby usiasc i ladowac hp to piszcie pozdro 600 na rejonie

Opublikowano

Albo kupujesz bułeczki i potionki hp u npca (co jest drogie na początku), albo dropisz. Ja jakoś dawałam radę bez zbędnych wydatków do 45 lvla... Cały czas miałam potki w ekwipunku, ale gram Destroyerem, który kradnie hp z niektórych swoich skilli. Dużo potek też leci z mobków. 

Opublikowano

Załatw sobie gem do broni, który doda Ci kradzież życia, na markecie kupisz go za parę copperów - możesz go dropnąć również ze skrzynki bossa, nie pamiętam niestety jak się nazywa.

maybenow.png

Opublikowano

lol, nie kupuj u npc niczego oprócz unsealing charmów (o ile Ci zabraknie), potiony kraftuj, albo drop

Można potki w markecie kupić. Wychodzi o wiele taniej niż od npca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...