Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto zagrać na balmorze s1?

Davi9999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak myślicie - opłaca się zagrać tam od zera? Ten serwer może mieć jeszcze jakąkolwiek przyszłość? Każdą dobrze uargumentowaną odpowiedź nagradzam plusami :) Nie mówcie mi o tym, że FuBu to złodziej, wolę po prostu zagrać na starym dobrym hardzie, a nie na kolejnej podróbce Ravii która i tak jest pobugowana...

Opublikowano

Zależy jak leży, Jarek robi teraz balmore s3 (w sensie bambus) to poczekaj chwile a tam pograsz.

Mówię jak jest, zawsze.

Opublikowano

Zależy jak leży, Jarek robi teraz balmore s3 (w sensie bambus) to poczekaj chwile a tam pograsz.

A nie chodziło o to że po prostu miała być fuzja s1 i s2?

Gothic 1-2,Warcraft 3,Heros 3, i wiele więcej... Nie liczy się grafika, lecz grywalność.

Opublikowano

Czy tak czy tak bambusek stawia Mediuma :)

Zapraszam Cię bardzo na serwer..ja na tą chwilę nie gram...ale zaczynam także od zera niebawem...żałuje że wywaliłem eq,zasnute i wszystkie itemy..konta też nie mam,ale wtedy już nie chciało mi się grać na serwerze którym nikt się nie interesował..bo naprawdę było już tragicznie..ale jak widać jak i bambus jak i fubu zaczeli cos z tym robic...nowy dung-Nemere,dodanie bizu-tutaj to raczej jest duzo do gadania,bo nie kazdemu pasuję...bardzo fajny pomysl ze fubu rozdaje eq dla nowych graczy :-) dajee eq na kazda klase full +8 podajze jakoś max do 35lvl..ale zelak,ebo,smierta,rib/fms/buty srebna bransa..także eq do 55 spokojnie starczy..a może i dalej :)

Wracać na Pla?pff..załosne..120lvl max?4 strony w eq?...PL to dno totalne teraz..jedyny plus to lepsze eventy od jakiegos czasu :)

DAWAJ SHINSHOO

Opublikowano

Robi kompletnie nowego serwa, balmora s3, potwierdzone info, więc miesiąc lub dwa i będziecie mieli pewnie prezke na mpc forum i nie chodzi mi o fuzję .

Mówię jak jest, zawsze.

Opublikowano

Opłaca się grać bo oferuje najważniejszą rzecz jaką jest stabilność np.

Z tego co widziałem to jest jakiś handel na serwerze, więc da się od zera wybić się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...