Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban stały za nic

JabLoN000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem kiedyś tam pare lat temu grałem sobie na botach no i gm mnie przyłapał i dostałem bana na wszystkie konta na stałe teraz po tych paru latach postanowiłem wrócić i 3 dni temu założyłem nowe konto ( grałem teraz bez żadnych botów i również musiałem pobrać metina ) wczorajszego dnia grałem pare godzin nabiłem 25 lvl zrobiłem misje na konia i poszedłem na dzikusy dobic 26 lvl jak poszedłem na dzikusy to jakis ninja z 27 lvl zaproponował mi że będzie lurał (łukiem nie hackiem xD ) to powiedziałem że spoko czemu nie no i dobiłem ten 26 lvl i napisałem mu że wychodze na trening no i się wylogowałem  było to gdzies koło godziny 19 wróciłem do domu około 23 wchodze na metina i pisze ze moje konto jest zablokowane zdziwiony wchodze na maila a tam zbanowane  5 kont a powód był taki : Używanie zewnętrznych programów(serwer xxx nazwa postaci:xxx )   < Czyli ze uzywalem jakis programów na tej postaci co nabijalem lvl z tamtym lurem na dzikusach> dodam że podczas wczorajszego dnia sam na czacie pisalem ze na dzikusach widze bota i zeby gm sie do mnie przeteleportowal jesli moze heh może mi dali przez przypadek ? Napisałem do supportu to samo co wam tutaj pisze rowniez o tym ze kiedys uzywalem hackow ale postanowilem grac od nowa bez nich  jak sadzicie odbanuja mi to konto ? Czy po prostu zobaczyli ze kiedys gralem na hackach to teraz od razu mi z automatu dali bana nawet jak gralem bez nich ? Mam jakies szanse na unbana ? Albo co musze teraz zrobic ? 

edit : Dodam też ze podczas wczorajszej rozgrywki żaden GM tez do mnie nie pisal na PW 

Nie ma Sygnatury :)

Nie zbieram + ani niczego Nie zalezy mi na tym

Jestem tu tylko po to aby pomóc albo uzyskac pomocy !!!

Opublikowano

Dostałeś bana poprzez system czy GM zbanował Cię własnoręcznie ? Powinieneś mieć takową informacje w meailu. Jeżeli ban został nałożony automatycznie to nie masz szansy na odblokowanie konta. Dawne bany nie mają nic do tego czy teraz grasz na botach czy nie, więc to powodem bana nie było.

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak ban za nic. Na pewno cheatowałeś. A jeżeli ban został nałożony przez pomyłkę (bo i to się czasami zdarza), to support na pewno Cię odbanuje, o ile ich nie oszukujesz. automatyczne bany o których wspomina @up są w 100% pewne, więc jeżeli takiego dostałeś, to cheatowałeś i nie ma co oszukiwać.

who cares?

Opublikowano

Jestem niemal pewny w 100% że ban nie został nadany przypadkiem, ekipa z Globala to już doświadczone osoby, raczej nie dadzą się nabrać na żadne sztuczki, zobacz w @ co masz za info i wszystko będzie jasne. ­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Nie wiem czy ban został nałożony automatycznie czy przez gm nic takiego w wiadomosci nie pisze. I nie, nie grałem na żadnych programach tak jak pisalem gralem sobie normalnie okolo 19 potem wylogowalem sie i poszedlem na trening wracam i jest napisane ze konto zablokowane :v dobre jaja Nie mozliwe zebym  mial nawet na kompie jakies hacki poniewaz z pol roku temu robilem formata pobralem ten gameforge live czy jakos tak i tam pobralem metina i zawsze z tamtad go odpalalem bo do tej pory nie wiem gdzie mam ten folder z metinem xD
Nie wiem na razie czekam na odpowiedz od supportu wczoraj o 23:59 do nich napisalem pozostaje tylko czekac

Opublikowano

Ja dostałem bana w 2009. Napisałem do supportu w 2014, by mi konto odblokowali.

Napisali, że starych blokad nie zdejmują. 

Opublikowano

faktycznie to dziwne na globalu milion razy sie upewniaja tam raczej nigdy bana nieslusznie nie dostaniesz co innego na priv serwerach czesto leca

bany nieslusznie lub moze ten gosciu nagral filmik z toba i pozamienial animacje gr2 plikow mozna zrobic absolutnie wszysko gosciu moze czysto

grac ty do niego podchodzisz nagrywasz filmik mozesz nawet podminic ze lowi ryby a moby kolo niego padaja moze nawet tanczyc a moby kolo

niego padac co dusza zapragnie wytarczy combo 1 2 3 4 na dowolne animacje z gr2 i gosciu normalnie expi a u ciebie widac ze ewidentnie gra

na hackah.

Opublikowano

@JabLoN000 Daj nam SS maila. Tylko nie oszukuj tutaj, bo jeżeli faktycznie tyknąłeś coś lub było coś w kliencie, a może miałeś folder ymir work na D:\, no to spróbuje się wtedy ratować.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

cudowny support od piatku nie raczył odpisać na moje zgłoszenie zapomnieli czy jak ? :) Trudno znalazlem fajny serwer tez global Wom2 podobny do PLa stoi od 2 lat chyba.Administracja przynajmniej sie interesuje tam graczami i mozna z nimi normalnie pgoadac :p zapraszam 

Opublikowano

Nie odbanowywują postaci z banem starszym niż 6 miesięcy #autopsja

Opublikowano

hahah oni ci nie odblokują nawet jak mineło 7 dni.Przykładowo pomylili się z banem i masz dupe jak napiszesz do nich po miesiacu :)  zeby zdjąc blokade to musialbys sie włamac  ci co siedzą w zabezpieczeniach wiedza,ze sie da,ale za to mozna isc do pierdla wiec Czy warto odbanowac sobie konta xD i dac super swietne itemki ? pozsotawiam dla was te pytanie

/niereg. sygna

Opublikowano

hahah oni ci nie odblokują nawet jak mineło 7 dni.Przykładowo pomylili się z banem i masz dupe jak napiszesz do nich po miesiacu :)  zeby zdjąc blokade to musialbys sie włamac  ci co siedzą w zabezpieczeniach wiedza,ze sie da,ale za to mozna isc do pierdla wiec Czy warto odbanowac sobie konta xD i dac super swietne itemki ? pozsotawiam dla was te pytanie

Co ty wymyślasz ? GM ma zablokowaną komendę item więc nie rozumiem skąd te twoje fanaberie.

I nie nie włamiesz się tak o do bazy metina i dasz sobie UNbana nie było w historii tej gry takiej sytuacji i nie będzie bo ci "co się znają na zabezpieczeniach" raczej by nie płakali o konto z 27lv.

@top

Czekaj po prostu na ich odpowiedź mają na to tam kilka dni roboczych, a jak nie to wejdź na IRC

Opublikowano

Mineły prawie 2 tygodnie ale wczoraj odbanowali :p dostalem w odpowiedzi ze ten ban byl do wyjasnienia i po ponownej weryfikacji dostalem unbana 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...