Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 - Problem z prawym analogiem

nyggacs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Gram sobie w fife 14 od dłuższego czasu mam jakiegos zwykłego pada firmy natec, nie miałem problemów z prawym analogiem do czasu gdy nie zainstalowalem sterowników kierownicy, ponieważ chciałem pograc w ets 2 . Ogólnie przed zminami musiałem kombinowac z ustawieniami pada, ponieważ wszystko bylo pomieszane np. żebym mógł strzelać musiałem miec ustawione strzelanie na guziku od podań prostopadłych, ale dzięki temu strzał miałem na B, no tak jak pisałem pomieszane, no ale działała mi gałka od trików, no ale pewnego razu na steam była promocja na etsa no to sobie kupilem i nie gralem, ale ostatnio sobie pobralem zeby z kolegą pograc na multi, a że miałem kierownice w szafie chciałem spróbować, czy fajnie sie na niej gra no i podlaczylem zainstalowalem sterowniki, gralo sie na niej ch*jowo bo skręt ma ona na 90 stopni, no i następnego dnia wchodzę w fife a tu wgl inne ustawienie (takie jak w xboxie) no i nie działała mi prawa gałka od trików, wsumie to żeby ona tylko do trików byla to luz, ale nie da się funkcjonować w UT, ani ogolnie w fifie, ponieważ żeby np. wczytac/zmienic karierę trzeba prawym analogiem skierować w prawo/lewo, a w ut gdy kupuje piłkarza nie moge sprawdzić ile ma kondycji, kontraktów. Ogólnie rozpizdziel ; /

No i tu pytanie czy idzie to jakoś przywrócic ? Bo nie mogę odinstalowac tych sterowników kierownicy w panelu ; / Pomocy! ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...