Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd podczas próby wejścia na serwer TS3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem nowy zarówno na forum, ale i zielony w kwestii obejścia z Androidem, więc z góry prosiłbym o wyrozumiałość

Do rzeczy: Do tej pory swobodnie korzystałem z TS3, nie mogłem na nic narzekać, wszystko było w porządku. Któregoś dnia jednak, gdy "afczyłem" sobie sam na kanale, wyrzuciło mnie. Przy próbie powrotu otrzymałem komunikat: ErrorERROR_client_version_outdated
Każda kolejna próba wejścia kończyła się tym komunikatem. Próbowałem do tej pory robić reinstall TSa, lecz nic on nie zmienił. Co jeszcze warto napomnieć, nie mogę wchodzić na część serwerów, na niektóre mogę. Pojęcia nie mam, gdzie leży problem... 

W razie potrzeby podam inne informacje. Z góry dzięki :p

Opublikowano

Zaktualizuj program albo dostosuj się do wersji jaką wymaga serwer

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Witam, jestem nowy zarówno na forum, ale i zielony w kwestii obejścia z Androidem, więc z góry prosiłbym o wyrozumiałość

Do rzeczy: Do tej pory swobodnie korzystałem z TS3, nie mogłem na nic narzekać, wszystko było w porządku. Któregoś dnia jednak, gdy "afczyłem" sobie sam na kanale, wyrzuciło mnie. Przy próbie powrotu otrzymałem komunikat: ErrorERROR_client_version_outdated

Każda kolejna próba wejścia kończyła się tym komunikatem. Próbowałem do tej pory robić reinstall TSa, lecz nic on nie zmienił. Co jeszcze warto napomnieć, nie mogę wchodzić na część serwerów, na niektóre mogę. Pojęcia nie mam, gdzie leży problem... 

W razie potrzeby podam inne informacje. Z góry dzięki :p

Masz starą wersję ts3. Zaktualizuj :v

#teams4bal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...