Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który hosting serwerów minecraft sprosta moim wymaganiom?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam hostingu, na którym założyłbym swój serwer minecraft. Biorę pod uwagę Ochronę Anty-DDos, +10 gb ram, procesor, ładny design itemshopu, w miarę korzystną cenę pakietu. Jeżeli ktos ma serwer na jakims hostingu i naprawdę poleca to smiało prosiłbym zadawać komentarze. Najlepsze komentarze, poparte argumentami nagrodzę lajkami :D
Ps. A i jeszcze biorę pod uwagę wytrzymałosć (tak mniej więcej 30 pluginów i wytrzymałosć pod względem wybuchów TnT)

Opublikowano

Nie lepiej kupić VPS albo Dedyka? Możesz tam postawić itemshop/stronę/serwer albo nawet 2 serwery. Nie polecam używania ItemShopu z hostingów ponieważ biorą sobie duży % i odprowadzają podatek + hajs daje Ci na konto na hostingu a nie na pp albo do konta bankowego. Polecam ovh.pl mają dobre zabezpieczenia w porównaniu do hostingów.

jeśli zależy Ci naprawdę na tym hostingu to pukawka.pl. 

­

Opublikowano

Nie lepiej kupić VPS albo Dedyka? Możesz tam postawić itemshop/stronę/serwer albo nawet 2 serwery. Nie polecam używania ItemShopu z hostingów ponieważ biorą sobie duży % i odprowadzają podatek + hajs daje Ci na konto na hostingu a nie na pp albo do konta bankowego. Polecam ovh.pl mają dobre zabezpieczenia w porównaniu do hostingów.

jeśli zależy Ci naprawdę na tym hostingu to pukawka.pl. 

­

Na pukawkę po moim trupie. Miałem tam kiedys serwer, lecz został zhakowany przez pewnego pana o nicku, którego nie zamierzam podawać ale on doskonale wie i nie wiem jakim cudem udało mu się.

Opublikowano

Na pukawkę po moim trupie. Miałem tam kiedys serwer, lecz został zhakowany przez pewnego pana o nicku, którego nie zamierzam podawać ale on doskonale wie i nie wiem jakim cudem udało mu się.

Jeśli ustawiasz do wszystkiego takie same hasła to się nie dziw. Możesz też spróbować na fiberhost.pl, ale imo pukawka > fiber. 

­

Opublikowano

Co pukawka, fiberhost? same awarie i problemy.

Ja mogę ci polecić lvlup.pro, 

+ ładny i prosty panel zarządzania serwerem

+ szybki kontakt

+ brak awari i częstych przerw w funkcjonowaniu

- prosty itemshop (nie powala na nogi)

Opublikowano

Myślę że lvlup.pro powinno sprostać twoim wymaganiom.

Dobry Support, maszyny, brak problemów (awarie itp.)

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

VPS z ovh. Ewentualnie pukawka....nie ma lepszego hostingu, nie wiem co Ty taka zla masz o nim opinie :O

sygnatura.png

Opublikowano

Jeśli ustawiasz do wszystkiego takie same hasła to się nie dziw. Możesz też spróbować na fiberhost.pl, ale imo pukawka > fiber. 

­

No chyba taki głupi nie jestem xD

Najprawdopodobniej musiał dostać się do panelu ale przez konto administratora.

fiberhost hmm miałem kiedys tam serwer, niestety maszyna nie sprostywała moim wymaganiom. Ciągłe cofki, mimo, że na innych serwerach było lux, po wejsciu 70 graczy na serwerze zaczynało lagować :(

Co pukawka, fiberhost? same awarie i problemy.

Ja mogę ci polecić lvlup.pro, 

+ ładny i prosty panel zarządzania serwerem

+ szybki kontakt

+ brak awari i częstych przerw w funkcjonowaniu

- prosty itemshop (nie powala na nogi)

No sam nie wiem :/

Opublikowano

Co lvlup koledzy zamówili tam ts3 i czasami wywala go oraz ma ściny.

Więc bym nie polecał nie wiem jak do minecrafta ;c.

Co do fiberhost.pl - Wywala serwer (server closed)

Moim zdaniem pukawka jest dobra co do hakera czy coś może miałeś jakiś backdoor lub znał hasło :).

Kiedyś miałem serwer na enderchest.pl - 80 slotów / full serwer nic nie wywalało polecam jak najbardziej enderchest,ok   : )

Pomocnik
Opublikowano

Lvlup.pro ! Super hosting.

Nie wywala serwera.

Nielimitowane sloty płacisz tylko za Ram

Btw najlepiej kup vps z lvlup 16 gb ram za 79,99 zl ;]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A ja polecę crafthost.pl 
Ładny itemshop, ochrona przed DDOS i ogólnie.
Korzystam sam i polecam.

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...