Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grafika Lenovo G50

u3ss45qwe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam laptopa Lenovo G50 , gdy zmienilem na windowsa 10 to jak klikam prawym na pulpicie nie wyskakuje mi AMD Radenon Graphics . Na windowsie 8 normlanie mi wyskakiwały 2 grafiki Intel HD i Radeon . Teraz sam intel HD mi wyskakuje , jakby ktos był mi w stanie pomoc , byłbym wdzięczny:)

Opublikowano

Zaktualizuj sterowniki obu grafik zaczynając od Intela

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Nie są zwłaszcza radeona jak nie widać centrum sterowania.

W czym to przeszkadza, przecież możesz normalnie ręcznie uruchomić tez CCC, będzie to samo 

Opublikowano

Nie pytam cię o sterowniki tylko w czym problem skoro to samo masz uruchamiając panel CCC 

O ile pamiętam to on ma w ustawieniach załączenie w menu, pewnie nigdy go nawet nie załączyłeś 

Opublikowano

Catalyst Control Center

To nie masz zainstalowanych sterowników , mogą się nie instalować albo system nie spełnia warunków na instalację. Skróty do CCC powinny być i panel dać się uruchomić przy zainstalowanych dobrze sterownikach.

Co ty za sterowniki instalujesz ?

Opublikowano

Tego Catalyst Control Center nie moge nigdzie znalesc . Sterowniki aktualizuje przez Driver Boostera 3 , oraz sprawdzam czy na Windowsie sa zaktualizowane . Wszystko niby jest zaktualizowane , ten bład sie zaczal jak zainstalowalem 10 z 8.1 .

Opublikowano

Nie instalujesz sterowników cały czas, wyjeb ten program i ZAINSTALUJ STEROWNIKI. 

Opublikowano

Jak ma kiedy nie ma sterowników AMD. Tego typu programy nie zawsze ściągają właściwe sterowniki przypisane do sprzętu 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...