Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy boty są banowane?

AfffOmg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, niedawno wróciłem do lola, niestety musiałem zaczynać od nowa. Na low lvlach widze od ch*ja exp botów na aramach, są za to bany? Ciągle ich reportuje i jestem ciekawy czy przynosi to jakiś skutek?

Opublikowano

Są bany, najlepiej nie graj aramów, najmniej botów znajdziesz raczej na 3vs3. Najwięcej na botach i aramach.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Z tego co wiem czasami zdarza sie ze Riot sam wykrywa coś takiego, ale bardzo rzadko. Głownie banują takie konta ale tylko jeśli je wygryją

ruU3AnC.png

Opublikowano

Ja gram na bocie na kilku kontach na raz przez jakiś tydzień + Jak gram normalnie to i tak jakieś elobuddy heh Tak że jak na razie nic żadnego bana.

Znam ludzi którzy na bocie grają tygodnie a nawet miesiące i nic. Nawet mam znajomego który gra na Volibocie + EloBuddy już ponad miesiąc na 1 koncie i nie ma bana. Więc nawet jeśli Riot banuje to bardzo bardzo słabo.

Jeśli nie chcesz grać z botami to polecam grać z ludźmi 3v3 - 5v5 bo najwięcej ich jest na Botach + ARAM.

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Ja gram na bocie na kilku kontach na raz przez jakiś tydzień + Jak gram normalnie to i tak jakieś elobuddy heh Tak że jak na razie nic żadnego bana.

Znam ludzi którzy na bocie grają tygodnie a nawet miesiące i nic. Nawet mam znajomego który gra na Volibocie + EloBuddy już ponad miesiąc na 1 koncie i nie ma bana. Więc nawet jeśli Riot banuje to bardzo bardzo słabo.

Jeśli nie chcesz grać z botami to polecam grać z ludźmi 3v3 - 5v5 bo najwięcej ich jest na Botach + ARAM.

Mam to samo 3 tyg na tym i bez bana głównie gram po to aby nabijało mi PZ jak ide do roboty czy coś xD

Opublikowano

Bo rito nie banuje kazdego bota z osobna, tylko idze fala banow.

Nie czujcie sie bezpieczni, bo predzej czy pozniej dostaniecie bana na takie konto

Opublikowano

Mam to samo 3 tyg na tym i bez bana głównie gram po to aby nabijało mi PZ jak ide do roboty czy coś xD

Ja zostawiam bota na noc. Przez noz nabije mi z 1500pz nawet :D 

Bo rito nie banuje kazdego bota z osobna, tylko idze fala banow.

Nie czujcie sie bezpieczni, bo predzej czy pozniej dostaniecie bana na takie konto

Ale ja wiem że tak czy siak bana dostane. Ja w lola już się nagrałem normalnie i ta bardzo długi czas teraz wróciłem żeby sb pograć 4fun. Dostane bana? Robię następne konto i gram dalej i tak aż mi sie znudzi :D Tak że nawet jak dostane togo bana to raczej płakał nie bd bo mam tego świadomość :P

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Ale ja wiem że tak czy siak bana dostane. Ja w lola już się nagrałem normalnie i ta bardzo długi czas teraz wróciłem żeby sb pograć 4fun. Dostane bana? Robię następne konto i gram dalej i tak aż mi sie znudzi :D Tak że nawet jak dostane togo bana to raczej płakał nie bd bo mam tego świadomość :P

Wiesz ban na tym zależy głównie od tego jak go używasz i jak pan nad nami mówi że każdy dostanie nie nie każdy jeżeli uda ci się wbić 30 bez bana i potem normalnie to bana nie wyrwie bo to trzeba reportować masowo i systematycznie takiego gracza i jeżeli ma dobre config to i tak nie idzie tego tak wykryć ;)

Specjalista
Opublikowano

Wróciłeś żeby grać 4fun na bocie? To zabawa musi być przednia.

Możesz reportować, jak inni też będą to robić, to dostaną bana, ale najczęściej Riot banuje falami

Opublikowano

Wróciłeś żeby grać 4fun na bocie? To zabawa musi być przednia.

Możesz reportować, jak inni też będą to robić, to dostaną bana, ale najczęściej Riot banuje falami

Falami ale zależy też od tego jak się używa danego bota ;)

Opublikowano

Wiesz ban na tym zależy głównie od tego jak go używasz i jak pan nad nami mówi że każdy dostanie nie nie każdy jeżeli uda ci się wbić 30 bez bana i potem normalnie to bana nie wyrwie bo to trzeba reportować masowo i systematycznie takiego gracza i jeżeli ma dobre config to i tak nie idzie tego tak wykryć ;)

Nawet jak wbije 30lvl i będzie grał normalnie to może wyłapać bana więc nie wmawiaj takich rzeczy.

Opublikowano

Jak wykryją to tak. Tak naprawdę historia gier teoretycznie nie może być podstawą bana, bo znam nowych graczy co tak grają i budują syf xD

Chyba Volibota wykrywa jak na moje. Czyli ten bajer, co dołącza tylko do gier - nie gra ich, bo od grania jest np BoL/L#/Elobuddy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...