Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer wyłącza się podczas grania

DJROR2001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Jestem nowym użytkownikiem forum i potrzebuje pomocy od forumowiczów bardziej siedzących w temacie, a mianowicie podczas grania w np.
- Wot
- LoL
- CSGO
- ETS 2
- ATS
- The crew

Wyłącza mi się komputer, jego specyfikacje
Procesor - Intel Core i3-4130 CPU @ 3.40GHz        
Pamięć ram - 8gb
System: win7 64 bit
Zasilacz : Crossair 450W
Grafika: GeForce 750Ti (2048 Mb)
Płyta gł. : As-Rock H81M

http://screenshot.sh/m8Zub1XCrraRo

Opublikowano

Pc po prostu sam się wyłącza czy wyskakuje jakiś Blue screen ? Jakie masz temperatury podczas grania ? Obstawiam że może być to wadliwy zasilacz.

Opublikowano

wypierdalaj minikrafcie

@topic

ile masz komputer? możliwe że się zakurzył zasilacz

Co ma minecraft do komputera zjebie? C**j niech mi dadzą tego warna pojebie skończony.

K***a i zakurzył to ci się rozum debilu a nie zasilacz

@topic

Możlwe przyczyny są takie:

- dysk (nie łączy na stykach - najprawdopodobniej)

- procesor (może już nie dawać rady i się komp wyłącza, wiem co pisze bo tak jeden procesor u mnie się załatwił (za dużo programów On było) )

- wirus

Możesz sprawdzić w kompie również kości ram czy dobrze siedzą, ale to od nich nie zalezy ze sie komp wyłącza. Pamięć ram by tylko znikneła

I @UP pajacu głupi nie odzywaj się w takich tematach jak masz rozum zajdziony rdzą.

Odezwał się...

Coś ci nie pasuje to wy... jazd. Albo napisz na PW człowieczku i sobie podamy kontakt.

409.jpg?7190

|---> Z o s t a n ę <---|

Zostanę technikiem na twój serwer minecraft, zrobie cały serwer według twojego pomysłu!
http://www.mpcforum.pl/topic/1486254-zostanę-technikiem-stworzę-serwer-twojego-pomysłu/#entry12589185

Opublikowano

Hmm, mi się tak dzieje ale tylko dlatego że (laptop) się przegrzewa, i swoje małe lata już ma... ale dziwne jest to że twój komputer się wyłącza na takiej maszynie, chociaż i3 nie jest najlepszym procesorem to powinien wytrzymać te gry które wymieniłeś. Sprawdzałeś, czy przy graniu komputer się przegrzewa?

bannergif.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...