Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam trainera do PES 2016 Myclub

Szymk0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, Może niektórzy z was wiedzą lub też nie, że kilka dni temu wystartowała wersja PES myclub za FREE, jest to odrębna wersja gry zostepna za free w której mamy możliwość stworzenia własnego klubu i prowadzenia go od podstaw, branie udziału w meczach online i pucharach online z innymi graczami oraz rozgrywki offline własnym klubem - coś jak Fifa WORLD która niedawno upadła, albo FIFa ultimate TEam. Oczywiście gra jest na najnowszym silniku PES 2016.

dla zainteresowanych można ją znależć na STEAM'ie.

I teraz jedno zasadnicze pytanie, gdyż szukałem po googlach ale nie znalazłem, czy istnieje do tej wersji jakiś Trainer? :D czy wogóle do PES 2016 online, tak jak to jestn np. z fifa16 UT są jakieś trainery? Prawdopodobnie nie ma po gra wyszła jakieś 2-3dni temu, ale może ktoscos wie:D

EDIT:

Pytanie już nie aktualne, znalazłem działającego trainera :D

Opublikowano

Dostepny w googlach. Jak sie ma odrobine checi to znalezienie go zajmuje kilkadziesiąt sekund.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...