Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny Serwer 4Fun pod patronatem "PlayMetin2"

Bakany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

Witam, PlayMetin2 to społeczność Metin2 która liczy obecnie blisko 6.000 aktywnych graczy z Polski
Dzieli się ona na fanpage i grupe (największa Polska grupa metinowców na facebooku ~ 4,5k członków)
Liczby rosną z dnia na dzień ponieważ reklamuje nas blisko 20 youtuberów (kilku mniejszych którym pomagamy się wybić i kilku większych po 10k sub+)
Także reklama nie byłaby żadnym problemem

Nie gram w metina od półtora roku z prostej przyczyny.. nie zamierzam marnować czasu na serwery robione tylko i wyłącznie pod hajs ponadto robione na odpi**dol z przedszkolem w administracji. Masa przekrętów i paranormalnych zjawisk na współczesnych serwerach to standard.

Wychodzę z inicjatywą stworzenia prywatnego serwera dla zabawy zarówno dla graczy jak i administratorów. Nie zamierzam czerpać korzyści finansowych z tego projektu ale niestety nikt mi maszyny za darmo nie da więc jakiś mały item shop z pewnością będzie musiał zaistnieć. Oczywiście WSZYSTKIE przedmioty z IS będzie można zdobyć w grze.

Ok, trochę się rozpisałem ale przejdźmy do konkretów :)

Byłby to serwer na VPS lub Dedyk. Jeżeli VPS to mógłbym z własnej kieszeni wyłożyć ~ 80zł na maszyne. Jeżeli dedyk to potrzebny byłby sponsor lub ktoś życzliwy kto ma już opłaconego i stoi bezczynnie.

Druga sprawa to technik serwera:
- wiek 16+
- doświadczenie na VPS/dedyk
- doświadczenie w plikach na poziomie 6/10 (nie wymagam aby taka osoba potrafiła tworzyć własne systemy itd. ale wystarczy żeby ogarniała podstawy i nie zaglądała co chwile do poradników)
- była osobą ogarnietą ponieważ ktoś kto będzie mi pisał na GG "ee" i zachowywał się jak gimb nie będzie traktowany poważnie więc nigdy nie wszedłbym z taką osobą we współpracę.
- dobra komunikacja

Plan na serwer to max lv 99 i oldschoolowy klimat także nie będzie przy nim dużo pracy

Jeżeli ktoś chciałby zostać sponsorem serwera to bardzo chętnie nawiąże współpracę

Kontakt do mnie PW na forum lub GG: 45155635

Opublikowano

Plan na serwer to max lv 99 i oldschoolowy klimat także nie będzie przy nim dużo pracy

jak dla mnie taki plan na serwer to nie jest 4Fun , nie będzie dużo pracy czyli chcesz iść na łatwizne , więc to niczego dobrego nie wróży.

Opublikowano

Niedługo wychodzi Antaris, także wszystkie priwy idą do pieca. Porzuć pomysł. Szkoda czasu. Antaris pochłonie rynek, a na polskiej scenie metina zapanuje monopol.

Opublikowano

jak dla mnie taki plan na serwer to nie jest 4Fun , nie będzie dużo pracy czyli chcesz iść na łatwizne , więc to niczego dobrego nie wróży.

napisałem w skrócie jak będzie prezentował się serwer

dodam że zaletą tego serwera będzie rozgrywka tzn. przebieg gry, częste eventy itd.

max lv wbijamy w 2,3 dni, później bawimy się w ulepszanie, pvp itd.

takiego serwera brakuje na Polskim rynku od dawna 

Opublikowano

Nie polecam jak i robienia takiego serwera jak i tego użytkownika, wcześniej używał nicku "Penero", więc jeżeli ktoś udziela się w tym dziale to wie, co to za kretyn.

W dodatku Penero, ty dostałes przecież bana za pisanie ze mpc to syf i makin to zjeb, to dlaczego tu dalej się próbujesz reklamować? :>

W dodatku już ci pisałem łbie, że to ze masz te 5 czy 6k lajków nie znaczy ze masz tylu odbiorców bo aktywnośc na twoim fanpejdzu to jakiś żart, na grupach to samo

Opublikowano

Nie polecam jak i robienia takiego serwera jak i tego użytkownika, wcześniej używał nicku "Penero", więc jeżeli ktoś udziela się w tym dziale to wie, co to za kretyn.

W dodatku Penero, ty dostałes przecież bana za pisanie ze mpc to syf i makin to zjeb, to dlaczego tu dalej się próbujesz reklamować? :>

W dodatku już ci pisałem łbie, że to ze masz te 5 czy 6k lajków nie znaczy ze masz tylu odbiorców bo aktywnośc na twoim fanpejdzu to jakiś żart, na grupach to samo

Już miałeś swoje serwery i się nie popisałeś bo padały po tygodniu wiec daj się innym wykazać

mam 4,2k like i 10k odbiorców

o takim fanpage to możesz jedynie pomarzyć :)

pokaże Ci bo będziesz spamował mi pod każdym tematem tak jak dotychczas to robisz  :)

Opoppp1.png

Ollao13.png

i bardzo proszę żebyś się tu więcej nie wypowiadał bo nie masz nic mądrego do powiedzenia awanturniku :D

Opublikowano

Niedługo wychodzi Antaris, także wszystkie priwy idą do pieca. Porzuć pomysł. Szkoda czasu. Antaris pochłonie rynek, a na polskiej scenie metina zapanuje monopol.

Monopol na okolo 2miesiące bo antarisa robi lourt a makinem

Aktualni gracze nie umia grac na serwerze dłuzej niz 2mies

Opublikowano

Już miałeś swoje serwery i się nie popisałeś bo padały po tygodniu wiec daj się innym wykazać

pokaże Ci bo będziesz spamował mi pod każdym tematem tak jak dotychczas to robisz   :)

Opoppp1.png

Ollao13.png

i bardzo proszę żebyś się tu więcej nie wypowiadał bo nie masz nic mądrego do powiedzenia awanturniku :D

To teraz pokaż statystyki tych swoich reklam filmów na youtube promujących serwer. Ludzie tak mają ze jak zobacza śmieszny obrazek to go polubią/udostępnią, facebook robi z nich roboty, nic nowego.

Opublikowano

pokaże Ci bo będziesz spamował mi pod każdym tematem tak jak dotychczas to robisz   :)

Opoppp1.png

Ollao13.png

MHM xD

Nie będe wrzucał twojego nazwiska żeby nie było . xD

33tq06.jpg

Opublikowano

MHM xD

Nie będe wrzucał twojego nazwiska żeby nie było . xD

33tq06.jpg

Dariuszowi to nie przeszkadza, a to jego grupa więc w czym problem?

wiem że Ty, harnaś i kilku innych pseudo techników z forum nie lubicie gdy wypowiadam się negatywnie na Wasz temat

ale kurestwo trzeba tępić więc co ja poradze? :)

idź reaktywowuj kolejny serwer i wyciągaj z ludzi kase bo tyle potrafisz.

Opublikowano

To teraz pokaż statystyki tych swoich reklam filmów na youtube promujących serwer. Ludzie tak mają ze jak zobacza śmieszny obrazek to go polubią/udostępnią, facebook robi z nich roboty, nic nowego.

próbujesz mi na siłę wcisnąć że reklama u mnie jest nieskuteczna :D

to moja sprawa jak zareklamuje serwer i ilu graczy na nim będzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...