-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz

Pytanie
ItalyRob
ItalyRob
Witam
Otóż mam pewien problem ze "windows update" , ponieważ cały czas mi pokazuje że mam do zauktalizowania "dodatek Service Pack 1 dla systemu Windows Vista (KB936330)" no to klikam to co mam i mi się aktualizuje i piszę że aktualizacja została zaktualizowana pomyślnie. Lecz jeżeli kliknę po raz kolejny "Sprawdź, czy są aktualizacje" to cały czas mam tą samą aktualizację... Patrząc na historię aktualizowań to mam aż 20 razy zakutalizowanych "Dodatek Service Pack 1 dla systemu Windows Vista (KB936330)" i ciągle mam tą samą aktualizację... No i poprzez "Windows Update" chciałem zainstalować "Service Pack 1" a potem "Service Pack 2", ponieważ chcę zagrać w "Need for speed Most Wanted", a potrzebuję właśnie tego "Service Pack 2" A ręcznie nie mogę tego zrobić bo potrzebuje aż 7GB pamięci, a nie mam tylu :/ PROSZĘ O POMOC
PS. Dzięki "Windows Update" mogę zaktualizować "Windows Pack 1" z 1500MB
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.