Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jacy bogowie w drużynie 3v3?

ratifah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

gram sobie amatorsko z bratem i kuzynem w smite. Nie cisną nas rangi i inne pierdoły, już skończyliśmy gimbaze więc bawimy się tym na zasadzie relaksu po pracy/zajęciach. Niestety tak jak większość nie lubimy przegrywać a zdarza nam się to niestety w nowym sezonie zbyt często...

Stary Team wyglądał tak:

Bellona, Ullr, Zeus - graliśmy raczej ofensywnie, rzadko bunkrując się pod wieżą.

W aktualnym sezonie dostajemy ciężki wpier*ol... 3 mecze tym teamem i totalna masakracja... Próbujemy więc zbudować nową drużynę bogów i tu moje pytanie - jaką drużynę polecacie?

Wszystkie aktualne nasze gry (około 10) to totalna rzeź i masakra...

Opublikowano

Tak naprawdę to meta się dopiero kształtuje. Szczerze, zagrałem kilka meczyków i w każdym ujrzałem całkowicie innych bogów. :) 

W każdy razie, na pewno Zeus będzie dobry, bo dodali bardzo fajny itemek do niego. Poza tym teraz gra się w guardianem w zespole; każdy jest dobry, bo nowy przedmiot obejmuje wszystkich tanków. Przyznam, że bardzo często widziałem Sobka i Khepriego. A jeżeli chodzi o huntera, to zdecydowanie poleciłbym: Ramę, Hou Yi'ego i Neith - często te postaci widziałem na Joustcie. 

Trzeba jednak poczekać trochę, aż Hi-Rez ogarnie sytuację i wyrówna poziom pewnych postaci. Od siebie tylko dodam, że po odświeżeniu tego trybu trzeba grać niezwykle defensywnie, inaczej słabo się to kończy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...