Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kickback czyli 1v1 za skiny.

Vencus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważyłem jeszcze że skinów nie moża depozytować ale tak to naprawde na + :) Od dawna szukałem takiej strony że nie dzięki szczęściu wygrywasz a z reguły przegrywasz bo one są tak zaprogramowane a dzięki naszym umiejętnością . A i zauważyłem gre o realną kase :D No przydało by sie coś wpłacić na paypala :D

Chociaż widze że ta strona działa dość długo więc dla czego nie można nic wybrać ani zdeposytować ;/ ?

Opublikowano

@Lucker190 Za duzo rzeczy nie wiem bo dopiero dzis zauważyłem u jednego z zagranicznych youtuberow tą stronę.

@Miksterek

I po co głupio piszesz post nawet nie wiąże sie z tematem? Wedlug mnie powinieneś sie zapoznac jak dzialaja reflinki na tej stronie.

Tak na prawdę odbierasz darmowe rubiny osoba które dopiero zapoznuja sie z ta strona poprzez ten temat.

(nie mam opcji edytuj na telefonie temu dbl post)

O automatycznie edytuje... No niezle

Opublikowano

Tydzień temu trwały jakieś poprawki strony i nie można było wpłacać i wypłacać . dzisiaj widziałem że strona jest zlagowana więc pewnie dalej coś robią

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...