Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moj main jest zagrożony, czy nie?

TheRyuuzaki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Więc tak bawię się elobuddym na koncie 13lvl, ale na mainie nie cheatuje.

Jest możliwość, że dostanę też bana na maina,  w razie zbanowania konta 13lvl?

Chodzi mi, o to, że mam elobuddy na kompie, cheatuje na koncie 13lvl, ale na mainie jeszcze nigdy nie odpaliłem cheata. Jest możliwość, że w razie czego to dostanę też bana na maina, czy raczej nie? 

.

Opublikowano

Znam ziomka, ktory cheatowal tylko na jednym koncie z trzech posiadanych.

Wylapal bana na wszystkie trzy, ale na te dwa pozostale dopiero po jakims czasie.

Podejrzewam, ze sprawdzaja najpierw IP, a potem namierzaja inne konta. Podobienstwo w nazwie maila, hasla czy nicku jest pewnie bardzo pomocne.

Nie wiem w jakims stopniu elobuddy jest wykrywalne. Uzywanie jakichkolwiek cheatow zawsze wiaze sie z ryzykiem

Opublikowano

Znam ziomka, ktory cheatowal tylko na jednym koncie z trzech posiadanych.

Wylapal bana na wszystkie trzy, ale na te dwa pozostale dopiero po jakims czasie.

Podejrzewam, ze sprawdzaja najpierw IP, a potem namierzaja inne konta. Podobienstwo w nazwie maila, hasla czy nicku jest pewnie bardzo pomocne.

Nie wiem w jakims stopniu elobuddy jest wykrywalne. Uzywanie jakichkolwiek cheatow zawsze wiaze sie z ryzykiem

jestes pewien ze na tych kolejnych dwóch po zbanowaniu 1 postaci nie zaczal cheatowac na tych 3 kolejnych, albo nie mial tych 3 kont na 1 mailu?

.

Opublikowano

nie można mieć kilku kont na 1 mailu z tego co wiem xD
w sumie też mnie to ciekawi, mam konto 24lv i chętnie zrobił bym z niego only jungle... Ale chyba tak nie robią, czytam MPC i wiele razy widziałem jak ktoś pisał coś w stylu ''zbanowali smurfa, ściągnałem skrypty i expie nowego xD'' no więc wdg mnie banują tylko konto na którym były używane cheaty
Teoretycznie, Twój kolega mógł grać na Twoim kompie 1 mecz, poźniej Ty na swoim koncie cheatowałeś mecz no i kolega też dostaje bana, kiedy on nic nie zrobił, tak więc wątpie xD

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Banują tylko dane konto..., ale mogą nawet zbanować cały serwer i ty nie masz prawa się o to pluć :), nie... nie dostaniesz bana na main'a.. chyba że z własnego powodu lub "zachcianki" rito

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

jestes pewien ze na tych kolejnych dwóch po zbanowaniu 1 postaci nie zaczal cheatowac na tych 3 kolejnych, albo nie mial tych 3 kont na 1 mailu?

Tylko sprawdzal, jak dzialaja skrypty na jednym koncie, wiec raczej na pozostalych nie odpalal skryptow.

Nie zaglebialem sie w te historie, mialem beke z goscia jak stracil 2 konta za taka glupote, jakimi sa skrypty

Opublikowano

Nie. Tak. Nie wiem. A skąd mamy to wiedzieć? Pracujemy w Riocie czy co?

Nie było jeszcze przypadku takiego bana.

Gosciu, to jak nie wiesz to nikt Ci nie karze sie wypowiadac. 

Dostaniesz tylko na tym 13lvlu

Specjalista
Opublikowano

Nie wiem jak Rito działa, ale mogą wykrywać jakieś trzecie programy ogólnie na kompie (tak może być, nie musi) Ale chyba działają tak że jak ktoś dostanie report za oszustwa zostanie dokładnie sprawdzony, wiem tyle że ich system działa, w porównaniu do valve

Opublikowano

Gosciu, to jak nie wiesz to nikt Ci nie karze sie wypowiadac.

Dostaniesz tylko na tym 13lvlu

'karze'

A Ty wiesz? Rioter Ci powiedział? Czy sam sobie wymyśliłeś taką hipotezę niepotwierdzoną żadnymi argumentami?

@topic

Jeżeli chcesz być pewien na 100%, to graj na różnych IP.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Jak nie mialem zmiennego ip to uzywalem 3 kont z czego na cheatach gralem tylko na 2 bo jedno to bylo main konto no niestety 2 konta byly na innych serwerach a i tak wszystkie dostały bana.Pozdrawiam, jesli ktos chce dac followa to zapraszam twitter.com/Heron1337

Opublikowano

Czasem banują jeśli IP ma się stałe i używa na obydwóch kontach i na czystym i na tym co się cheatowało.

Ja np. cheatowałem na 1 koncie, a na drugim nie, nie dostałem bana na oba, bo mam zmienne ip i zazwyczaj przy zmianie kont zmieniałem ip

Opublikowano

Wydaje mi sie, że riot może zablokować więcej niż jedno konto. (Jeżeli grasz z jednego ip tu i tu). + Chyba da się mieć dwa konta np. euw i eune na jednym mailu i wtedy też nie zdziwiłbym się jakby zablokowano oba.

giphy.gif

Opublikowano

Ja ogólnie jak raz dostałem bana na moim jednym koncie to poleciały bany nie tylko na to jedno konto ale też na moje pozostałe 2 i jeszcze na kolegi. Nie wiem czemu ale mnie chyba po IP banowali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...