Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program do obróbki filmu.

Gość Ramzes.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zna ktoś jakiś w miarę łatwy w obsłudze filmik do obróbki filmów ? Próbowałem Movie Maker ale tam jakość słaba się robi

Opublikowano

Movie Maker ogólnie nie nadaje sie do obrabiania filmów przynajmniej na poziomie oglądalnym.

Z prostych programów polecam Camtasia Studio i Sony Vegas, choć zdecydowanie prostsza jest Camtasia. Jeśli zależy Ci na czymś specjalnym i będziesz chciał się uczyć obsługi to spróbuj Adobe After Effects.

9La1rOf.gif

Opublikowano

Movie Maker ogólnie nie nadaje sie do obrabiania filmów przynajmniej na poziomie oglądalnym.

Z prostych programów polecam Camtasia Studio i Sony Vegas, choć zdecydowanie prostsza jest Camtasia. Jeśli zależy Ci na czymś specjalnym i będziesz chciał się uczyć obsługi to spróbuj Adobe After Effects.

Co myslisz o Video Enhancer do poprawy jakości filmu?

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

Camtasia Studio (30 dni za free), łatwy w obsłudze i można sobie na pewne rzeczy pozwolić a z tego co pamiętam na każdej wersji masz 30 dni testowe. Oprócz tego polecić mogę Sony Vegas, który za darmo w magiczny sposób można załatwić. To jest już program, w których obrabia się filmiki porządnie.

Opublikowano

Witam. Zna ktoś jakiś w miarę łatwy w obsłudze filmik do obróbki filmów ? Próbowałem Movie Maker ale tam jakość słaba się robi

Sony vegas pro

W kilka godzin/dni nauczysz się z niego korzystać!

b8vA8z.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...