Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

H1Z1 przemieni się w 2 różne gry !

klejmagic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potwierdzone info, 

"H1Z1: just survive" - survival

"H1Z1: King of the kill" - BR-y

• Dwa oddzielne teamy, dwie różne gry za które trzeba płacić osobno po 20$ (Chyba, że zakupiłeś h1z1 przed 16 lutym to dostaniesz obie wersje h1z1 za darmo).
  • Wszystkie przedmioty, które aktualnie posiadamy duplikują się (tzn. będziemy mieli je na obu wersjach) ale po rozdzieleniu H1Z1 wszystkie skrzynki i przedmioty które zakupimy trafiają tylko do wersji na, którą je zakupiliśmy.
  • Event Tickety przechodzą na wersję "H1Z1: King of the kill", a Airdropy na "H1Z1: just survive".
  • H1Z1 prawdopodobnie nie stanie się darmową grą, i obie wersje gry nadal pozostaną w Early Acces.
  • Tego lata H1Z1 wyjdzie na konsole Xbox one i playstation 4 !
  • Przemiana nastąpi 17 lutego tego roku.
Opublikowano

Widać mało jeszcze zarobili skoro chcą robić 2 wersje gry ... porażka 

@M4rian kupiłem h1z1 zaraz po wyjściu na steam i od tamtego momenty wiedziałem że nie bd darmowa 

Opublikowano

@aldona a ja od początku mówiłem, że gra napewno nie będzie w ogóle darmowa, a do tego jeszcze droższa, tak jak zapowiadali twórcy :)

Opublikowano

Ja tam widzę w tym same + :

- 2 oddzielne teamy developerskie = szybsza naprawa bugów i częstsze update

- 2 oddzielne części = jak ktoś będzie chciał poczitować to będzie musiał wybrać 1 wersje (tak będzie mniej tych kurf)

No dobra 2 + ale to i tak dużo, a niech zarabiają, uj wszystkim do tego, też bym zarabiał na grze jeżeli by się sprzedawała, poza tym i tak większość z nas ma już tą grę więc i tak dostaniemy obie części

Widać mało jeszcze zarobili skoro chcą robić 2 wersje gry ... porażka 

Za darmo na tym świecie to nawet w ryj nie można dostać, to tak jakby powiedzieć że malarz namalował obraz, napracował się przy nim, i odda go za darmo bo dlaczego miałby zarobić na czymś czym zajmuje się cały czas?

Opublikowano

Tak w sumie, to mogłeś użyć normalnej czcionki.

Tej dla ... nie da się czytać :v

Po wymęczeniu swojego wzroku, stwierdzam, że to były źle wydane Euro.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngItan

Czcionka zmieniona,

Jak dla mnie zmiana na plus, spędziłem w grze 600 godzin na samych BattleRoyalach i wcale nie uważam to za stratę pieniędzy, tylko 20$ a tyle radości  :v

+ Mniej cheaterów

+ Szybszy rozwój gry

+/- 2x większa cena 

Opublikowano

Są plusy i minusy.

Dla mnie to jednak będzie nie słabe, iż będę musiał zakupić 2 wersje, aby pograć na tym i na tamtym.

(przykładowo "Ja")­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Ja tam widzę w tym same + :

- 2 oddzielne teamy developerskie = szybsza naprawa bugów i częstsze update

- 2 oddzielne części = jak ktoś będzie chciał poczitować to będzie musiał wybrać 1 wersje (tak będzie mniej tych kurf)

No dobra 2 + ale to i tak dużo, a niech zarabiają, uj wszystkim do tego, też bym zarabiał na grze jeżeli by się sprzedawała, poza tym i tak większość z nas ma już tą grę więc i tak dostaniemy obie części

Za darmo na tym świecie to nawet w ryj nie można dostać, to tak jakby powiedzieć że malarz namalował obraz, napracował się przy nim, i odda go za darmo bo dlaczego miałby zarobić na czymś czym zajmuje się cały czas?

dokładnie tak jak mówisz mam nadzieje ze ekipa od surivalu podkręci tempo i gra będzie jeszcze lepsza

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Btw. Gdyby nie rozdzielili serwerów nie byłoby wersji na konsole w te wakacje, a tak to nadal kwiczałaby gra jeszcze z półtora roku jako Alpha, bo dlaczego by nie oddzielić ukończonego BR i wydać jako oddzielna gra, a nad Survivalem jeszcze pracować? Dzięki tej decyzji konsolowcy będą mogli w końcu pograć w H1Z1, a PC'towcy doczekają się częstszych Update i bugfix'ów na survivalu, ja w tym żadnych minusów nie widzę, a nowa cena? W końcu to nie jest abonament, a płaci się raz, a chociażby ARK kosztuje 28€, a nadal siedź w Early Access, patrząc tak na to to H1Z1 nie zmieniło cen, nadal dostaje się grą Survival za 20€, a BR był tylko eventem, który postanowili zostawić i rozwijać, w końcu nikt się nie mógł spodziewać, że nagle skarzą im pracować nad dwoma grami jednocześnie

- i5 4460 4x3,4Ghz - 2x4GB DDR3 HyperX FURY - MSI H97 PC Mate - MSI Gaming R9 380 4GB - Corsair VS 550W - Zalman R1 White - WD Green 500GB -

- Steelseries QcK - Ozone Argon Ocelote World - Ozone Battle Strike MX - LG 29" 21:9 - Lenovo Gaming Y Headset 7.1 -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...