Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paląca Młodzież

unbandatvac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro byl i zostal zamkniety, to idz tam czytac nasze opinie.

Topic. Jebie mnie to. Niech robia, co chca.

Opublikowano

Skoro byl i zostal zamkniety, to idz tam czytac nasze opinie.

Topic. Jebie mnie to. Niech robia, co chca.

Czytałem, ale chcę, żeby temat się rozwinął

76561197963952284.png

Opublikowano

palącej "młodzieży" tzn. palących gimbach?

gdy chodziłem do 6 kl podstawówki to zacząłem "palić" papierosy z kolegami i było to chyba takie palenie dla szpanu bo żadnej fazy nie było ani nic :)

paliło się 2 paczki dziennie ale my wtedy budowaliśmy domki na drzewach, kopaliśmy stawiki dla ryb itd. więc w przerwach od pracy paliliśmy i dyskutowaliśmy na temat co można jeszcze zrobić :)

później w 2 gimnazjum przestałem palić bo zrozumiałe że palenie papierosów to bezsens :)

obecnie gimby palą dla szpanu, chcą się dowartosciować, chcą być dorośli

nie zdają sobie sprawy że palenie w tym wieku ogranicza ich rozwój

Opublikowano

Niech palą i zdychają na raka - za głupotę się płaci najwyższą stawkę. :)

Opublikowano

Zamknąłem go, bo już dostałem to co potrzebowałem :)

@Topic 

Ja szczerze mam to gdzieś czy ktoś coś pali czy nie. Tylko jak widzę jakieś małolaty typu 12,13 lat które palą to mam ochotę ich wziąć i do ich rodziców... to już jest patologia umysłowa.

Opublikowano

Każdy ma swój mały nałóg, ja nie jestem wstanie zrozumieć czemu ludzie sięgają po coś, co niszczy ich zdrowie za.. no właśnie, za co? Mimo wszystko nie patrzę na takie osoby gorzej. Ja siedzę minimum 4h dziennie przed komputerem do nawet 8-9 w wolne dni (to pewnie też dobrze na mnie nie działa) i pewnie większości osób nie mieści się to w głowie. Chyba osoby w wieku gimnazjalnym są już wstanie podejmować za siebie decyzje i ponosić konsekwencje z nimi związanymi, nie mówiąc już o szkole średniej, gorzej jak naprawdę małe dzieci sięgają po używki, to już jakiś duży przejaw zaniedbania ze strony rodziców. 

Opublikowano

jak lubią to niech pala przecież to ich zdrowie a jak to takie szkodliwe to niech zabrania sprzedaż tego :D z czego wiem w co 2 sklepie spożywczym nieletni moga to kupić

Opublikowano

Mam znajomego co od 2 klasy podstawówki pali fajki, teraz chodzi do 1 technikum.

Nie rzuci bo "po co".

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Wiem, że był już taki temat, ale został zamknięty, a ja jestem ciekawy waszych wypowiedzi ^^

Co sądzicie o palącej młodzieży?

co cie boli?

NIE BOJĘ SIĘ BOGA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...