Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co mogę zrobić aby wyjść na +

HalfLife3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Pograłem sobie trochę na csgodouble i uzbierałem 65k coinsów czyli 65euro, wiecie co mogę kupić aby przy np ofercie wymiany dostać coś droższego? Np jakiś skin np przetestowana w boju co ma mało zadrapań czyli z tego co wiem ładny look.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Na double często są takie "przekręty", że np. skin warty 65k coinsów na rynku jest warty 85, także warto poświęcić trochę czasu i posprawdzać ceny każdego skina po kolei :P

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Z tydzień temu była kosa po 125000 coinsów a na rynku po 150euro, szukaj sobie raczej takich skinów.

Co do patrzenia na użycie broni to cie h.. strzeli bo przy odbieraniu coins'ów ( Przynajmniej u mnie tak jest ) gdy klikasz na skina strona czysta i trzeba odświeżyć później 260 sekund blokada lub bot zajety itd. itd.

Opublikowano

Z tydzień temu była kosa po 125000 coinsów a na rynku po 150euro, szukaj sobie raczej takich skinów.

Co do patrzenia na użycie broni to cie h.. strzeli bo przy odbieraniu coins'ów ( Przynajmniej u mnie tak jest ) gdy klikasz na skina strona czysta i trzeba odświeżyć później 260 sekund blokada lub bot zajety itd. itd.

Podasz jakis skin co ma inna cena niz na steam? Mam 65euro i nie wiem co z nimi zrobic czy grac dalej

@Edit zjebane te skiny, przejrzałem większość i każde są droższe niż na rynku steam

Opublikowano

Podasz jakis skin co ma inna cena niz na steam? Mam 65euro i nie wiem co z nimi zrobic czy grac dalej

@Edit zjebane te skiny, przejrzałem większość i każde są droższe niż na rynku steam

To jest na tej zasadzie że jakiś skin na rynku podrożeje a u nich nie zdarzy się zaktualizować i musisz trafić w tą odpowiednią chwilę.

Jeżeli masz umiar i wiesz kiedy odpuścić to graj dalej, ja z 125 euro zrobiłem 360 :)

Opublikowano

To jest na tej zasadzie że jakiś skin na rynku podrożeje a u nich nie zdarzy się zaktualizować i musisz trafić w tą odpowiednią chwilę.

Jeżeli masz umiar i wiesz kiedy odpuścić to graj dalej, ja z 125 euro zrobiłem 360 :)

No wiesz, bo mi się nudzi i nie mam w co grać, a zawsze jakieś kolorki do broni to droga do karambita warstwy rdzy na który zbieram a mam dopiero co 65euro a ten karambit kosztuje 150-160euro, może trochę offtopic ale pomógłbyś mi na p/w z csgodouble bo skoro zrobiłeś 360 to zapewne wiesz jak tam obstawiać.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngBialyOrzel Jeśli Ci się tak robi i masz białą stronę zostaw ją włączoną na jakieś 5minut i sama się wczyta. Ja tak mam ciągle i już wypłaciłem 2 skiny.

Możesz sobie wypłacić jakąś kosę i zostawić z 10k punktów i tak grać, żeby nie stracić czyli x2 zaczynając od 100 i będziesz na +. Ja tak wyciągnąłem 2k punktów lecąć dwójkami z 500 darmowych punktów. Albo na koxa fulla jechać :D

Opublikowano

Polecam najbardzej bezpieczną metodę , czyli trade'owanie.

W tym jest problem, że na tym csgolounge np dam kosę za 60euro a już 2oferty dostałem z kosami które są 20euro tansze i nie mozna wyjsc na +

@Edit ale mozecie podac skin ktorym sie latwo trejduje

Opublikowano

@HalfLife3 poszukaj jakiejś dobrej stronki do zarabiania i małymi sumami idź do przodu. Od siebie polecam csgo-vodka i csgoroyale

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...