Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym powiedzieć jak "Ja" uważam Serwery TeamSpeak 3 i VoiceVPS na Hostingu: "Gametris.com".

Na pewno wielkim Plusikiem jest MBot. Używałem Serwera Ts3 Przeż 3 miesiące. Bardzo płynnie chodził serwer, jak potrzebowałem pomocy administracja szybko odpowiadała i pomagała. Lecz po kilku dniach czekałem na odpowiedź nawet 5 dni. Ale co do TeamSpeaka to nie mam nic. Pingi były bardzo niskie nawet po 10 pingu miał serwer przy 50 osobach. AntyDDoS jest dobry (testowaliśmy :P). Co do Voice VPS jest tak samo. Tylko Plusikiem jest Własna Licencja :-), Crackowanej nie dało się wgrać. A jak już to serwer wyłączał się co 25 minut i trzeba było odpalać go ręcznie.

Jak dla mnie Polecam bardzo Gametris.com

....png

Opublikowano

Jestem klientem gametris od kilku lat zgodzę się z Twoja opinią lecz jeżeli ktoś chce to wyłączy Ci serwer :) Pamiętaj o tym że nikt nie będzie ddosować " konkurencji " która ma 50 osób na ts. Druga rzecz serwer na sloty owszem spoko od 2013 miałem 128/256 slotów u nich od 1 lutego przeszedłem na voice VPS ponieważ zakupiłem licencje 128slotów i co? Jest on nie stabilny, serwer się wyłącza co kilka H, po czasie to naprawili jednak do stabilności daleko.

Usługi CS 1.6

- Brak HLTV

Ubogi panel, serwery max 500fps. Jednak da się grać :D 

CS:GO

Dobra cena, spoko panel, stabilnośc

Domeny

Domeny są bardzo tanie i łatwe w obsłudze

Dodatkową zaletą jest SimplePage na które można stworzyć sklep podpięty do serwera ts3.

Jak na razie to tyle moich uwag.

Myślę że mogę polecić Gametris, mają bardzo dobre ceny a serwery na sloty stabilne.

Opublikowano

Witam, chciałbym powiedzieć jak "Ja" uważam Serwery TeamSpeak 3 i VoiceVPS na Hostingu: "Gametris.com".

Na pewno wielkim Plusikiem jest MBot. Używałem Serwera Ts3 Przeż 3 miesiące. Bardzo płynnie chodził serwer, jak potrzebowałem pomocy administracja szybko odpowiadała i pomagała. Lecz po kilku dniach czekałem na odpowiedź nawet 5 dni. Ale co do TeamSpeaka to nie mam nic. Pingi były bardzo niskie nawet po 10 pingu miał serwer przy 50 osobach. AntyDDoS jest dobry (testowaliśmy :P). Co do Voice VPS jest tak samo. Tylko Plusikiem jest Własna Licencja :-), Crackowanej nie dało się wgrać. A jak już to serwer wyłączał się co 25 minut i trzeba było odpalać go ręcznie.

Jak dla mnie Polecam bardzo Gametris.com

Masz może serwer w gametris.com?

Mógłbyś podać mi adres ts3 lub data center w którym mają maszyny?

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

@up Miałem serwer na gametris.com do 17:30 coś takiego. Ale postanowiłem Kupić Server VPS 16 gb ram. To już na innym Hostingu.

....png

Opublikowano

Aktualnie posiadam slotowy serwer na gametris i niedługo planuję przenieść go na VoiceVPS u nich. Jestem bardzo zadowolony z oferty i działania serwera.

• 1 rok później...
Opublikowano

Hosting kiedyś był perełką (czasy sVoice.pl) obecnie brak szacunku do klijęta, posiadałem voice vps ponad 5 lat i brak szacunek z jakim się odnoszono do mnie spowodował rezygnację z usługi, odpowiedzi typy teraz nie mamy na to czasu bo zajmujemy się czymś bardziej ważnym i taką odpowiedz otrzymywałem przez ok 6 miesięcy po czym zrezygnowałem bo to kpina jedyne na czym mi zależało to był adres ip ale niestety brak szacunku i olewanie klięta spowodowało rezygnację. 

Reasumując poważnym ludziom szczerze odradzam bo się zawiedziecie stabilnością brakiem zrozumienia i olewaniem problemów których nie są w stanie rozwiązać z braku umiejętności np. wtedy wymówką jest brak czasu jak można w ogule kliętowi napisać teraz nie mamy na to czasu?! Już nie wspinając iż taka odpowiedz utrzymywała się 6 miesięcy.

Pozdrawiam odradzam!

Opublikowano

TraXeN troszkę masz w tym racji, tak się działo za czasów poprzedniego właściciela hostingu, że wszystko i wszystkich miał w dupie po zmianach jest znacznie lepiej

Aktualnie od ok. 4 miesięcy używam vps'a z gametris i jestem zadowolony zero problemów co do supportu to odpisuje przeważnie do 24h - z czystym sumieniem mogę polecić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...