Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Xin Zhao TOP

Dygo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy Xin Zhao sprawdza się na topie? Dawno nim nie grałem na tej linii, więc nie wiem. Jak warto go złożyć? Tank? Ap? Off Tank? Jakieś itemy obowiązkowe lub całe buildy? Składać moc trójcy?

Opublikowano

Xin w obecnej mecie nie spisuje się jakoś specialnie na topie o wiele lepszy jest w jungli.

Można składać moc trójcy. Osobiście bym go budował w offtanka na topie.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Xin w obecnej mecie nie spisuje się jakoś specialnie na topie o wiele lepszy jest w jungli.

Można składać moc trójcy. Osobiście bym go budował w offtanka na topie.

Możesz podać przykładowy build?

Opublikowano

Xinem jakoś nie gram specialnie ale na topa bym sobie zrobił Trinity-->Youmuu blade-->Sterak--->Randuin--> Coś jeszcze w tanka

Wiadomo itemy które zapewniaja wytrzymałośc powinny byc budowane w zaleznosci od gry ja podałem taki przykładowy mix

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Bardziej to polecam go na jungle ale na topa raczej bym budował trinity, guinsoo lub może botrk, spiritual visage, sterak i później to już w zależności czego potrzebujesz. Możesz także spróbować butki swiftness co tak ostatnio zbufowali. 

Opublikowano

Radzę grać nim w jungli niż na topie bo są o wiele lepsze picki.Na upartego możesz pójść ale nie spodziewaj się nie wiadomo czego.Polecam na nim składać guinsoo.

Opublikowano

Moim zdaniem xin działałby na topie, ale na dość niskim elo, tak może do platyny. Pickowałbym go tylko wtedy, kiedy byłbym pewny, że matchup jest dość łatwy i mógłbym zabić przeciwnika. W innym wypadku jego skillset nie będzie się sprawdzał na topie. (Jest lepszy w jungli ze względu na łatwe ganki i dobry sustain.)

Jeżeli wygrywasz linię to możesz zacząć od jakiegoś yoummu/hydry, jeżeli przegrywasz to lepiej zacząć się tankować.

Przykładowy build: Hydra, sterak, pancerz umrzyka, banshee, black cleaver, merkury.

giphy.gif

Opublikowano

Jeśli będziesz go ogarniał to jak najbardziej, lecz jeśli trafisz na jakiegoś meta champa i typka który go mainuje to rip

Opublikowano

Lee słabo wypada na topie, znacznie lepiej radzi sobie w lesie. Ma dobre ganki, dmg. Postać ogólnie teraz jedynie las (jak dla mnie).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...