Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crash client ;<

charlie120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj robiłem reinstall systemu. Zainstalowałem sb dzisiaj Blade & Soul. Wszystko poszło okej. Początkowy filmik się włączył (ten przed wpisaniem pinu), Po chwili wyrzuciło błąd :

75614614517595657905.png

Znacie może jakieś rady na to ?:>

IDcncno.png

Opublikowano

Cały czas wywala :< Nawet nie dochodzi do okienka gdzie trzeba wpisać pin ;<

posiadasz program razera chroma bądź asus gaming?

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Cały czas wywala :< Nawet nie dochodzi do okienka gdzie trzeba wpisać pin ;<

Twój komputer spełnia wymagania? Czy masz którąś z tych rzeczy co podała koleżanka wyżej? Jak odp brzmi tak i nie to polecam reinstall, bo może jakieś pliki uciekły. Może miałeś antywirka włączonego podczas pobierania? 

Opublikowano

Twój komputer spełnia wymagania? Czy masz którąś z tych rzeczy co podała koleżanka wyżej? Jak odp brzmi tak i nie to polecam reinstall, bo może jakieś pliki uciekły. Może miałeś antywirka włączonego podczas pobierania? 

Jeżeli ma program asusa/ razer chroma to reinstall nie pomoże. Jedynie wyłączenie tego programu poprzez systemy przed włączeniem gry.

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Żadnego z powyżej podanych programów nie mam. Antywirusa nie posiadam ^^ Robię teraz reinstall lecz strasznie wolno pobiera. Może to być wina tego że instaluje grę na innym dysku ?

Edit: Reinstall nic nie dał :(

IDcncno.png

Opublikowano

Nie prościej i szybciej byłoby Ci się skontaktować z supportem NCSOFT ewentualnie napisać na ich forum? Mi pomogli.  ;)

maybenow.png

Opublikowano

Napisali mi tylko to :

Karl (Blade and Soul)

Feb 7, 12:10

Hello,

Thank you for contacting us.

We apologize for the recent crash and disconnection issues you experienced after the maintenance. Rest assured we are working hard on a fix for these issues.

In the meantime, you can try the suggested workaround posted in our knowledge base article about the recent crash and disconnection issues if you are using Razer peripherals:

https://support.bladeandsoul.com/hc/en-us/articles/207814563

If the workaround above doesn’t work, you can also try uninstalling your Razer software and restarting your PC as a temporary solution. Our team is currently working closely with Razer on a solution for these issues.

In addition, you can also check out to the following forum thread for potential fixes:

https://forums.bladeandsoul.com/topic/162803-new-patch-supportfix-thread/?page=1

Unfortunately, outside of the above mentioned workarounds, there is nothing more we can recommend at this point. Please keep an eye on our website and forums for future  updates.

We apologize sincerely for the inconvenience and we thank you for your patience.

IDcncno.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...