Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avalon czy enigma

uzumachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na enigmie mam 77lvl woja 65łuka i 58lvl maga oraz jakieś 80kk w itemkach. Ostatnio chciałbym powrócić do nostale i moje pytanie brzmi czy warto grać teraz na enigmie czy jednak avalon (mam tam jakieś 2kk tylko).

Opublikowano

Aktualnie więcej graczy odchodzi niż wraca. Na enigmie zdecydowanie mnie ludzi, ja bym wybrał avalon.

Jak nie masz jak przerzucić golda to możesz też grać na s2, zabawy z gry nie stracisz, wiąż gra tam sporo ludzi.

giphy.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

­Na Avalonie ogółem lepiej grać, na enigmie mało osób gra. Kiedyś jak grałem na avalonie i akurat bylem w NV to wbili z Enigmy na Avalon (były tam ok. 20 lvle) i zauważyłem, że grupka 3os.  pisała mniej więcej "je*ać avalon" , "tylko Enigma". Ale to już było dawno, w 2014r. Tak czy inaczej ja bym grał na Avalonie.

Przerzuć hajs z enigmy na avalon i tam sobie graj, tylko uważaj na oszustów ;)

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Bywalec
Opublikowano

Zdecydowanie Avalon. Nostale wymiera i najwięcej osób ostatecznie zostanie na Avalonie więc jeżeli możesz wybierać to tylko Avalon.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Przestałem grać na Avalonie z powodu "dzieci" i "gimbusów", którzy kradną pieniądze z portfeli rodziców i ładują te NosDolary, a następnie myślą, że coś osiągneli.

Polecam grać na Enigmie. Sam gram, łucznik 76lv. Nie trzeba mieć jakiegoś elitarnego eq, aby zabić 80+ na moim poziomie. =P Wystarczy wiedza, troszkę kasy na start i przyjaciół lub rodzinę, z kim zaczniesz swoją przygodę. ;)

Opublikowano

Jak już chcesz grać to na Enigmie.

Na avalonie masa podstawówki...

* ------------------------*
| 100 300 500 700 900   |
|
200 400 600 800 1000 |
*-------------------------*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...