Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Banned Za Nic!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Grałem na samym CHAMS-ie na żadnym innym hacku.

Dzisiaj Włączam WR loguje się na moje konto 57lv patrze a tu pisze twoje konto zostało zbanowane (oczywiście po angielsku).

Nie byłem nigdy AFK, jechałem na samym CHAMS-ie.

Pisałem 5 ticketów i nic.

Może wy wiecie coś na ten temat???

Proszę o pomoc!!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Poradnik ale najpierw czytaj to :::

Ściągnołeś starego Hacka którego wykrył Hack Shield i wysłał automatycznie bana...

Przez to twoje szansy na odbanowanie konta zmiejszyły się 2 krotnie

To działało mi 2 lata temu niestety niepamietam czy teraz będzię działało

Zaloguj się na Game Fist i musisz jakoś dostać się na konto w warrock jeśli wszystko na nic musisz poświęcić conajemij 5$

Jeśli się niedostaniesz na konto ( na stronie ) to Napisz do supott że dostałeś bana za nic że uczciwie grasz więc musisz czekać wciągle i zaraz po paru minutach ( 1min - 5 days ) czekasz aż ci odpiszą

Odpiszą ci na mailu i dadzą ci się 1 RAZ ZALOGOWAĆ NA KONTO ( NA STRONIE ) i wtedy Musisz coś u nich kupić kupisz i pokażesz im że kupiłeś ( musisz mieć fakture ) screna i Ponowni im napisz

: Oddajecie mi Kase/Pieniądze lub odbanujcie konto - oni są tacy chciwi na kase że odbanują ci konto lecz się pilnuj 2 raz już niedadzą ci zajzeć na konto może tera zaostrzyli zasady i już niemożna dostać się na konto

Oni ci odbanują

( oczywiście wszystko bo English )

to był 1 sposób

tera 2

Piszesz do Supottu że wracasz z wakacji lub od kogos niewiem wymyśl coś ;) i napisz im tak że nagle ubyła ci kasa i miałęś zakupione jakieś deserty i inne słąbe bronie

i że i tak se dobrze radziłeś, lecz nieraz miałeś że pisało You Account in Logout czy jakoś tak ( że konto jest już zalogowane ) myślałeś że to lag i teraz dostałeś bana niewiadomo za co

i zadadzą ci pare pytań jakie podczas rejstracji podawałeś np. Odp do zmiany hasła i oddadzą ci konto niestety musisz mieć zmienne ip ;(

Tera 3 sposób

****************** **** *** ******* *** ** ******* ************ ****** ** *** ** * *********************** **** *** ******* *** ** ******* ************ ****** ** *** ** * *********************** **** *** ******* *** ** ******* ************ ****** ** *** ** * *****

****************** **** *** ******* *** ** ******* ************ ****** ** *** ** * *********************** **** *** ******* *** ** ******* ************ ****** ** *** ** * *********************** **** *** ******* *** ** ******* ************ ****** ** *** ** * *****

****************** **** *** ******* *** ** ******* ************ ****** ** *** ** * *********************** **** *** ******* *** ** ******* ************ ****** ** *** ** * *****v****************** **** *** ******* *** ** ******* ************ ****** ** *** ** * *****

PS. 3 i ostatni 100% na odbanowanie dam za premke 3 dni :))

PSS. te 2 sposoby są na 10% :(

Ja i tak Cie kocham neciku ;**

819787779.png

Opublikowano

Konta nie odzyskasz. Szczególnie, że jak sam przyznałeś grałeś na chamsie...

K2 bardzo mocno podjęła walkę z bugami/cheatami/power levellingiem. Zbanowano przez ostatnie kilka dani mnóstwo konto, kilkanaście powyżej 70 lvl, niektóre całkowicie niesłusznie.

Nie wiem co się dzieje, K2 przesadza. Samo zaczynam się bać o swój 53 lvl...

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

prawda konta nie odzyskasz sypia sie dlvl bany czesto za free wystarczylo ze ktos uzyl xfire.fraps nagral Twoja gre i juz masz po koncie

jesli k2 tak stwierdzilo ze zaslugujesz i widzialo film jest po Tobie .....

ps moj kolega dostal bana na 63lvl (2acc z retailem )

a ja dlvl :D za

Powerlvl

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

TheJeron78

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że za nic bana dostać nie można. Są oczywiście wyjątki, ale..

@Shadow: Sposóby te, już dawno nie działają. K2 zmądrzało i już się nabrać nie da.

Meritum: Choć nie wiem jak byś się starał, konta nie odzyskasz.

off

Opublikowano

Chlopie uzywales Charmsa to jest hack a nie ze za nic dostales bana ^^ ktos cie nagral jak grales staty 10-1i juz cos podejrzane a acca juz nie odzyskasz...

CZY CI POMOGLEM? JEZELI TAK DAJ - ZAJMIE CI TO TYLKO 2 SEK!

998f5776d24c4358a22abc0f794ca032.0.gif

tw0j2stary.gif