Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PILNE. Jaki czołg premium 8 albo 7 tieru. !

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć . Piszę tutaj w imieniu mojego kolegi , ponieważ ma zamiar zakupić czołg premium . Nie chce wydawać on wiele pieniędzy na czołg , mi powiedział że interesują go te czołgi ... STA-2 , T-54 Prototype , Panther 8,8 , AMX CDC , SP , M4A1 albo z 7 poziomów to At15A albo Su-122-44 . Kolega oczywiście gra na koncie premium ... ponieważ posiada już 15tyś bitew a nie posiada żadnego premium czołgu i ma do zakupienie kilka IX oraz X . Nie interesują go Lowe , 112 , IS-6 , T34 itd. Tylko te co podał . Podajcie takie bardzo szczegółowe opinie na temat tych tanków wiem że było i jest dużo takich tematów , ale po prostu kumpel chce lada dzień zakupić czołg. :D I nie piszcie na temat czołgów których nie ma w zakupie np. JgTiger 8,8 albo E-25 czy cos :D Pozdrawiam serdecznie . :D

Opublikowano

AT-15A? Popędy masochistyczne? W takim razie niech bierze pakiet sta-2 i at-15a.

Jeśli temat na serio, to T-54 prot. i CDC to najlepsze obecnie premiumy jeśli chodzi o coś jeżdżącego. IS-6 teraz dostanie buffa, nie wiem dlaczego przekreśla tak dobry czołg. 

Opublikowano

Powiem tak on ich nie przekreśla tylko że on ma określony limit budżetu do tej gry. Nie chce wydać za duzo ale żeby przyniosło zyski w kredytach.

Opublikowano

T-54 jak nie przeszkadza mu 175 peny i losowania do Xt, CDC jak potrafi korzystać z bardzo dobrej mobilności i grać papierem.

Jeśli jest mniej skillowym graczem zostaje IS-6.

Opublikowano

A o jak jest s tym M4A1? Dobry tank?

Opublikowano

T-54 jak nie przeszkadza mu 175 peny i losowania do Xt, CDC jak potrafi korzystać z bardzo dobrej mobilności i grać papierem.

Jeśli jest mniej skillowym graczem zostaje IS-6.

183 peny. Przy ogarniętej załodze i myśleniu nawet da radę na Xt. 

Pokaż koledze:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...