Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - nie mam dostępu do swojego konta

Chomik132000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam trochę nietypowy problem. Cała sprawa jest trochę zawiła ale postaram się w jakiś jasny sposób to opisać.

Otóż kilka tygodni temu kupiłem Fifę 16. Trochę w nią pograłem i po pewnym czasie zainteresowała mnie opcja dostępu do mojego konta w fifie przez aplikację Companion na telefonie. Żeby zweryfikować dostęp musiałem pobrać jeszcze Authenticator i zeskanować nim kod QR z komputera. Wszystko przebiegło pomyślnie i miałem dostęp do mojego konta w fifie z poziomu telefonu. Niestety po pewnym czasie Fifa zaczęła mnie trochę irytować i żeby oszczędzić sobie nerwów i nie roztrzaskać pada postanowiłem zrobić sobie od niej przerwę. Odinstalowałem grę z komputera a telefonu usunąłem appkę Companion i Authenticator. No i przez dłuższy czas grałem sobie w Battlefielda, gdy dzisiejszego dnia podczas logowania do Origin zostałem poproszony o "sześciocyfrowy kod weryfikacyjny wygenerowany przez aplikację uwierzytelniającą". Pobrałem więc znowu "aplikację uwierzytelniającą" lecz tu rodzi się problem ponieważ konta które zweryfikowałem kodem QR a tymbardziej kodu już na telefonie nie było. Trochę to zawiłe ale mam nadzieję, że zrozumiecie.

Myślicie, zę jest jakaś możliwość żebym mógł zalogować się na Origin, czy trzeba pisać do supportu? Cały problem powstał z mojej głupoty bo gdybym zostawil na telefonie autenthicator to pewnie wszytko byloby ok, ale licze na Waszą pomoc.

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...