Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z pulpitem

Pinecha08

Pytanie

Opublikowano

Cześć. Nie wiem czy dobrze trafiłem ale raczej tak.. Mam problem, chodzi o to, że gdy klikam PPM na ikonę na pulpicie to wygląda to tak jak by mrugnął. Gdy klikam PPM gdzieś w wolne miejsce na pulpicie takie coś się nie dzieje. Posiadam Win 10. Mam antywirusa i on nic nie wygrywa. O co tutaj może chodzić?

Cześć.

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Platform: Microsoft Windows 10 Pro Wersja 1511 (X86)

GMER nie współgra z Windows 10 stąd mogły wyniknąć takie błędy podczas skanowania. 

Logi wyglądają na czyste. Odinstaluj 

Avast Free Antivirus (HKLM\...\Avast) (Version: 10.2.2218 - AVAST Software)

Malwarebytes Anti-Malware wersja 2.2.0.1024 (HKLM\...\Malwarebytes Anti-Malware_is1) (Version: 2.2.0.1024 - Malwarebytes)

I sprawdź czy dalej występuje taki problem. 

Opublikowano

Niestety nic nie pomogło.. tylko zapomniałem wspomnieć, że już wcześniej PPM działał na wybranych ikonach.. 

Co ciekawe jeszcze Pasek Zadań mi też nie działa, kalkulator, start, głośność itp.

Cześć.

Opublikowano

GMER: http://wklej.org/id/2017251/ - gdy skanowałem nim pierwszy raz to system mi się scrashował, kiedy wyskoczyło mi okno z obecnością ROOKIT'a i wtedy kliknąłem aby skanowało dalej. Wyskoczył mi blue screen ale nie taki jak zwykle co dzieje się przy crashach tylko inny, nie zdążyłem zrobić zdj. Był tam opisany jakiś błąd itp. 

Cześć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...