Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostale DE Resell

kavez0055

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a za ND perfumy kupowac,tak?

osobiście nigdy perfum nie skupowałem aczkolwiek jest to jakiś pomysł

polecam Ci poświęcić 30 minut i wyliczyć sobie dla popularnych przedmiotów czy warto w danej cenie kupić

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Ja nie gram juz w NT, jednak po co resell makrel, skoro bugiem ogarnie sb cale eq ? :D

Ogolnie ta gra jest juz zepsuta, wlasnie przez ten bug. Kazdy moze sb przez miecha zarobic od ...

Live a life you'll remember.

Opublikowano

jaki bug? moge prosic o wyjasnienie?

Tez się chciałem dowiedzieć od Kyoshy co to za bug, lecz nie powiedzą:P

@1361622928-U485574.pngkavez0055

@MiloszGorny 

to może ja wam powiem :)

1.stawiasz na jednym koncie które posiada 50 lvl i 85k repy (pięść) staw 3 poziomu

2.zapełniasz na tym koncie cały ekwipunek w zakładce różne (w jednej kratce zostawiasz kilka makreli)

3.gdy zapełnisz całe eq zapełniasz też schowek (polecam zrobić 20x cp1)

4.wchodzisz na drugie konto i grasz na stawie zrobionym przez konto pierwsze(wystarczy zrobić 3 poziom ~8k punktów) Grasz tak do znudzenia :D

5.na koncie pierwszym odbierasz nagrody spamując pudełko 3 poziomu :) 

W ten sposób dostajecie same makrele.

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

ok rozumiem xD a jaki stego jest zysk dzienny? bo na drugim koncie moge odebrac tylko 20 nagrod dziennie bo skoncza sie pkt produkcji xD to co potem?

Opublikowano

jaki bug? moge prosic o wyjasnienie?

lel xD

Tez się chciałem dowiedzieć od Kyoshy co to za bug, lecz nie powiedzą:P

+1

@1361622928-U485574.pngkavez0055

@MiloszGorny 

to może ja wam powiem :)

1.stawiasz na jednym koncie które posiada 50 lvl i 85k repy (pięść) staw 3 poziomu

2.zapełniasz na tym koncie cały ekwipunek w zakładce różne (w jednej kratce zostawiasz kilka makreli)

3.gdy zapełnisz całe eq zapełniasz też schowek (polecam zrobić 20x cp1)

4.wchodzisz na drugie konto i grasz na stawie zrobionym przez konto pierwsze(wystarczy zrobić 3 poziom ~8k punktów) Grasz tak do znudzenia :D

5.na koncie pierwszym odbierasz nagrody spamując pudełko 3 poziomu :)

W ten sposób dostajecie same makrele.

po 1... jaki to bug ? jeśli byłby to bug entwell dawno by go załatał. Po prostu to ułatwienie gry

czy gra traci sens? nope

z jednej postaci masz 40 makrel dziennie. 800k tak bardzo przydatne <Lajk>

ok rozumiem xD a jaki stego jest zysk dzienny? bo na drugim koncie moge odebrac tylko 20 nagrod dziennie bo skoncza sie pkt produkcji xD to co potem?

lecisz po kupony produkcji które są warte więcej niż makrele xD

+1 dla burego za logike xD

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

lel xD

lecisz po kupony produkcji które są warte więcej niż makrele xD

+1 dla burego za logike xD

@Kyosha Już trochę gram w nt więc powiedzmy ,że znam trochę "ciekawostek". Na DE warto w kupony inwestować bo na nb są po 10~15 k więc i tak się wychodzi 700k na + .Jednak kiedyś grałem na pl'u więc wiem jak tam sytuacja wygląda z cenami itemów z nosmarketu. P.S dzięki za like :)

@kavez0055 

Zawsze możesz zrobić kolejne nupki albo stawiać drogowskaz i pisać że płacisz x golda za zrobienie 20x3 poziomu. Ja na DE Niemcom płaciłem po 500k za zrobienie stawu a i tak wychodziłem po 500k na + :D

Tyle Wygrać.

Opublikowano

hm o ile się nie mylę to na DE 1 kupon kosztuje 2k xD

a wbijanie nupka na 50lvl i 85k repy nie ma sensu. 

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

hm o ile się nie mylę to na DE 1 kupon kosztuje 2k xD

a wbijanie nupka na 50lvl i 85k repy nie ma sensu. 

Robienie nupka zawsze ma sens o ile ma się już jakieś sp i eq chociażby żeby po dropić głupie piórka. Ja część swoich nupków nabijałem na pijawkach podczas exp eventu. kilka ancków kupiłem a i tak się zwracało z piórek :) Jeśli kiedyś będzie się miało czas to można im jeszcze  dobić 60 lvl i mieć nupka na rajdy :)

Tyle Wygrać.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

@buryzencio

mam pytanko, czy ten nupek musi mieć konkretnie 50lvl i 85k repy czy może mieć więcej?

pozdrawiam

@KoXi_PL Najlepiej 85k to minimum żeby grać w gry trzeciego stopnia i vll tez musi byc minimalnie 50. Tylko radze uważać z sposobem bo na niemieckim zaczeli banować za bugowanie minigier (robią łapanki. Jeden może bugować kilka miesięcy a drugi 1 tydzień) mnie złapali kiedyś tam to bana na 3 msc dostałem.

Tyle Wygrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...