Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najszybszy sposób na wbicie repki.

PrestoneK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jaki jest najlepszy sposob na wbicie szybko repki? Slyszalem ze pts są oplacalne ale nie do konca wiem o co chodzi w nich .

QYUhDIk.png

Opublikowano

Tak, po przez robienie ukrytych PTS'ów zdobywasz bardzo dużo reputacji w krótkim czasie.

Idziesz do malcolna i wykupujesz różdżki co by odkryc pole energetyczne, kolejną sprawą są kamienie czasoprzestrzenne (jedna osoba, grupowe, rajd) no i oczywiście materiałki potrzebne żeby pts'a po znalezieniu otworzyc.

Mając lvl od 1-30 robisz PTSy (jedna osoba), pózniej przenosisz się na rajd cuby - duzo repki jak i zacny zarobek dla poczatkujacych, a dalej juz cisniesz ptsy rajdowe badz na jedna osobe, od wyboru do koloru. No i dodatkowo uczeszczasz na bb, i wszelkiego rodzaju rajdy.

PS - na danym kamieniu czasoprzestrzennym pisze Ci na której mapce uzywac rozdzki by takową cp stworzyc.

Opublikowano

Ja zawsze bugowałem pts'a 3 osobowego na kremie (osoba otwierająca pts musi miec lvl 50-59) bug polega na tym że:

1.wchodzimy do jaskini wodza

2.Po wejściu do jaskini stoimy w teleporcie. Nie wychodząc z teleportu używamy różdżki od malcoma.

3.w tym momencie wyrzuca nas z powrotem na krem.

4.Teraz wystarczy pójść na niebieskie kółko obok titus tripa i użyć różdżki ponownie :)

5.Własnie znaleźliśmy pole więc teraz wystarczy wejść z grupą do pts'a.

Ja w ten sposób wbijając repe z kumplem wbijaliśmy po 900 repy za przejście pt'sa 1800 repy w 6-7 min.robiąc w 2 osoby Pts'y nam się zwracały. Ja , moje drugie konto(otwieracz Pts'a) i kumpel.Po 4 dniach robieniu ptsów nazbieraliśmy razem ponad 40 tysięcy piasków z rzeki donner. Tutaj masz link jak wygląda pts 50-60. Jedna osoba idzie dołem (w tym filmiku holka)należy robić wszystko tak jak ta holka ,a druga osoba po prostu idzie środkiem zabija wszystko co się da i przełącza każdą możliwą dźwignie :) 

A co do innych sposobów wbijania repy polecam:

-chodzić na każde bb

-robić rajdy jeśli jest to możliwe

-robić arenki i odbierać pudełka z repką

-nadrobić questy i cp

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...