Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Broń

gregi4ever

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taką sprawę.  Gram bardzo dużo DM (trening) ale wkurzają mnie snajperzy z AWP. I tu moje pytanie: Która broń skuteczniej będzie eliminować te "ścierwa" M4A1-S Czy M4A4. Z góry dzięki za ODP :D

Opublikowano

Sądząc po tym co piszesz nie masz zbyt wysokiej rangi, jaka m4 to kwestia preferencji i tak większość tych "snajperów" na dm ma problem z trafieniem w plecy, także to nie ma większego znaczenia i trzeba po prostu umieć strzelać.

Opublikowano

Zależy czy LE to "niska ranga". Aimowo jestem mocny ale co z tego skoro 1 strzał w głowę i nie zabija. A statystyki wyglądają tak

49/42 Z czego

35 dedów z AWP

5 Szturmowe

2 PM

Opublikowano

Pomimo tego nowego systemu, który miał niby zwiększyć poziom moim zdaniem ten poziom jest niższy niż był wcześniej. No nic nie poradzisz, że ludzie grają awp, a co do m4 to graj taka jaką Ci jest wygodniej, nie ma czegoś takiego jak lepsza i gorsza. Obydwie mają swoje wady i zalety, mi osobiście łatwiej się gra m4a1s, bo lepiej głowy siadają i łatwiejszy sprej, a minus to mało ammo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...