Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z rp

xl3eer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, nie grałem jakiś czas w lola ( ok 3/4 dni) wszedłem na konto i ku memu zdziwieniu okazało sie że mam 12578rp, przy ostatnim logowaniu stan moich rp wynosił 3. Nie doladowywalem rp'kow ani nie dostałem zadnego gifta, historia zakupów jest pusta. I teraz pojawia się pytanie, co się stało i w jaki sposob moge zwrocic rp? w jakiej kategorii napisasc ticketa? za pomoc limit like

2e4ezhz.png

Opublikowano

Nie wiem jak to możliwe ale na Twoim miejscu bym siedział cicho.

A jak chcesz pisać to napisz na problemach technicznych.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Jestes uczciwy, czy nie chcesz aby Ci zbanowali konto, jak je wykorzystasz?

Trzeba byc oportunista, trzeba korzystac jak sie nadarza okazja.

Jesli Ci wystarczy samo "dziekuje" od supportu to mozesz do nich napisac

Opublikowano

Wejdz w sklep -> purchases -> RP purchase history. Wejdz tez na swojego maila, zobacz czy masz potwierzenie.

Jesli nie masz ani tego, ani tego to rito dalo Ci 300 zl w prezencie

Opublikowano

Kolo opowiada bajki a wy naiwne dzieci wgapione jak w teletubisie niszczycie sobie i tak już małe móżdżki :)

SS? Rito takich prezentów nie robi

Opublikowano

Nie wiem jak to mogło się stać, może dali Ci RP za stare refy czy coś w tym stylu ;) Albo jakiś błąd po prostu. Rób swoje, kup sobie skiny czy co tam chcesz, bana nie powinieneś dostać chyba, że te RP pojawił się jednak z Twoim pośrednictem (np. wcześniej wspomniane refy). Ale za refy nie ma bana tylko odbierają RP/skiny z tego co pamiętam :)

916741414680034286162.png

Opublikowano

Nigdy nie robilem/ nie kupowalem refow. Jako ze zle bym sie czuł wydajac te riot pointsy, chcial bym je zwrocic, tylko nie wiem jak

2e4ezhz.png

Opublikowano

Nigdy nie robilem/ nie kupowalem refow. Jako ze zle bym sie czuł wydajac te riot pointsy, chcial bym je zwrocic, tylko nie wiem jak

Skoro już jesteś taki sprawiedliwy to napisz do supportu LoLa i opisz swój problem :) Innego wyjścia nie ma.

916741414680034286162.png

Opublikowano

Ok dziękuje wszystkim za pomoc, napisałem własnie do supportu, do jutra powinni dac odpowiedz. Będe informowal was na bierząco.

2e4ezhz.png

Opublikowano

Jak to jest blef i niby mam uwierzyć że od tak na twoim koncie pojawiło się 13k RP'ków i ty jako dobry człowieczek chcesz napisać do supportu? już to widzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...