Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

One Way smoke, znacie?

HalfLife3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Znacie smoke jakiś który się robi samemu, że jak terroryści idą na B z paką to możesz się ukryć gdzieś koło auta i scampić w smoku i ty ich widzisz a oni ciebie nie?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wskakujesz na aparty, smokujesz na blisko i chowasz się w tym rogu takim co możesz nawet shorta widzieć. Jak nie sprawdza twojej miejscówki to runde po ct masz wygraną jak oczywiście bd dobrze strzelać.

Opublikowano

Wskakujesz na aparty, smokujesz na blisko i chowasz się w tym rogu takim co możesz nawet shorta widzieć. Jak nie sprawdza twojej miejscówki to runde po ct masz wygraną jak oczywiście bd dobrze strzelać.

Nie ogarniam jak mam tego smoka zrobić wolałbym jakiś filmik

Opublikowano

Taki offtop, ale to nie są pałace na B tylko apartamenty, pałace są na A.

Jak masz zeskok na samochód z apartamentów to na tym zeskoku rzucasz smoke w róg w stronę ławki i się kampisz przez dziurę w smoke. Nie próbowałem ale może to Ci przemówi, a nikt na twóją prosbę raczej nie zrobi filmiku pozdrawiam ;]

Opublikowano

widzialem smoka kiedys fajnego na aparts ale zgubilem filmik

@ja p******e co za zjebany admin zmienil opis na ony way smoke, nie chce takiego smoka...

Opublikowano

widzialem smoka kiedys fajnego na aparts ale zgubilem filmik

@ja p******e co za zjebany admin zmienil opis na ony way smoke, nie chce takiego smoka...

Ale wiesz, że smoke taki, że Ty kogoś widzisz, a Ciebie nie to właśnie one way smoke? Co za idioci są na tym forum.

Proszę, całe pół minuty mi zajęło znalezienie tego, lenistwo sięga granic...

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...