Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] sprawiedliwosc, sprawiedliwosc2

Ravoner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Multikonto

8. Konto założone w celu odwołania się od blokady nie może być użyte do jakiejkolwiek innej aktywności. W przypadku, gdy konto zostanie wykorzystane do np. napisania tematu, posta, bloga, statusu, "zlajkowaniu" czyjegoś posta itp. zostanie zbanowane na zawsze wraz z kontem pierwotnym.

Nadano w profilu.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Chwalebny Kim Dżongu. W głowie ci się pierdoli? Aktywność uznawana za sprzeczną z regulaminem, to raportowanie postów/osób łamących przepisy?

Człowiek się przysługuje, spokojnie, po cichu, a wy mu tak o c***a, środkowy palec na drogę i wypierdalaj.

Niby 7 dni za swastyke dostałem. Szkoda, że nie uwzględniono jaką. Ten co nadał, chyba rozum wpierdolił, bo w żaden sposób regulaminu nie złamałem,

ale szukajcie c***a w dupie, to znajdziecie #Makin. Sami tu wprowadzacie rządy totalitarne. Jebane NSDAP. Hitler na hitlerze. W sumie kolor czerwony u nazistów też się pojawiał. Przypadek? 

Kolor wam chyba mózgi wyprał. Rozumiem, gdybym w sposób dosadny złamał regulamin. Pozdrawiam tripiego, który pisał, że pajacuję.

Później nawet k***a ni słowa, że się pomylił. Tylko oczywiście użytkownik, wszystko użytkownik, bo użytkownik tutaj to zwykły j****y śmieć, no chyba, że gałe opierdoli, to ma fory na forum. 

Jeśli ta moja aktywność tak bardzo naruszyła regulamin, to ban może zostać. Jeśli jednak macie tam jakieś resztki mózgu, to przemyślcie odblokowanie konta.

PS Dzięki Makin, już wiem, żeby kropki nie stawiać.
Proszę nie blokować tematu, tak jak w ostatnim przypadku(za multi od tripiego) bo jednak miałem rację i wypowiedzieć się nie mogłem.

Pozdrawiam serdecznie
Opublikowano

­

Chwalebny Kim Dżongu. W głowie ci się pierdoli? Aktywność uznawana za sprzeczną z regulaminem, to raportowanie postów/osób łamących przepisy?

Człowiek się przysługuje, spokojnie, po cichu, a wy mu tak o c***a, środkowy palec na drogę i wypierdalaj.

Niby 7 dni za swastyke dostałem. Szkoda, że nie uwzględniono jaką. Ten co nadał, chyba rozum wpierdolił, bo w żaden sposób regulaminu nie złamałem,

ale szukajcie c***a w dupie, to znajdziecie #Makin. Sami tu wprowadzacie rządy totalitarne. Jebane NSDAP. Hitler na hitlerze. W sumie kolor czerwony u nazistów też się pojawiał. Przypadek? 

Kolor wam chyba mózgi wyprał. Rozumiem, gdybym w sposób dosadny złamał regulamin. Pozdrawiam tripiego, który pisał, że pajacuję.

Później nawet k***a ni słowa, że się pomylił. Tylko oczywiście użytkownik, wszystko użytkownik, bo użytkownik tutaj to zwykły j****y śmieć, no chyba, że gałe opierdoli, to ma fory na forum. 

Jeśli ta moja aktywność tak bardzo naruszyła regulamin, to ban może zostać. Jeśli jednak macie tam jakieś resztki mózgu, to przemyślcie odblokowanie konta.

PS Dzięki Makin, już wiem, żeby kropki nie stawiać.
Proszę nie blokować tematu, tak jak w ostatnim przypadku(za multi od tripiego) bo jednak miałem rację i wypowiedzieć się nie mogłem.

Pozdrawiam serdecznie

Naruszyła regulamin.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...