Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Refund postaci

Pallas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem z "sprzedaniem" postaci mam nadal 2 żetony na smurfie, ale po kliknięciu refund w sklepie wyskakuje mi komunikat:

An Error Has Occurred

refund.unknownPlatformError

ktoś wie jak to naprawić ?

Opublikowano

Cześć, mam problem z "sprzedaniem" postaci mam nadal 2 żetony na smurfie, ale po kliknięciu refund w sklepie wyskakuje mi komunikat:

An Error Has Occurred

refund.unknownPlatformError

ktoś wie jak to naprawić ?

Pisz do supportu, lub spróbuj fixnąć klienta.(tj. napraw w opcji launchera) miałem raz tak i fix klienta pomógł nw czemu, ale było tak... najpierw spróbuj supportem.

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Do poprawnego działania sklepu/klienta lola wymagany jest internet explorer... dużo ludzi miało problemy, przez niezainstalowanego internet explorera, lub adobe air.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@dracel ja mam oba zainstalowane więc nie w tym problem :/ po resecie gry nadal to samo Ahri zabrało PZ jak nie było tak niema jak ja kocham tą grę <333

@Edit teraz nie mogę się zalogować na stronie lol'a a w lolu normalnie 

A na dobre zakończenie dnia po 30 minutach czekania: http://zapodaj.net/b1d3b321dcc30.png.html gra nie startuje :)

Opublikowano

@Mistrzu. ale problem w tym, że nie zabrało mi nawet żetonu a postać zabrało.

Po kupieniu championa odjęło mi PZ normalnie i dalej nie mam tych PZ'ów pozatym nawet na stronie lol'a nie mogę się zalogować więc pozdrawiam całe rito game$

Opublikowano

@dracel tak a co to ma do rzeczy ?

@BeNeko teraz jest jeszcze lepiej po naprawie nie mogę wejść do sklepu, zabrało mi championa którego refundowałem, a PZ mi nie dało :)

W takim razie support.. musisz do nich pisać xD, ale nie pisz do polskiego tylko eng :), bo polski ssie paue za przeproszeniem..., nic innego ci nie zostaję... ostatnio też miałem buga ze sklepem, ale wgl inny, może to coś u nich kappa

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...