Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AC Black Flag - nie mogę stworzyć konta Uplay

herodoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

kupiłem Assasin's Creed Black Flag po zainstalowaniu gdy otwieram Uplay i chce załorzyć konto wyskakuje :

Nie możemy utworzyć twojego konta, ponieważ serwer firmy Ubisoft jest niedostępny. Spróbuj ponownie później.

Ale 3 dni  z rzędu wyskakuje to samo odinstalowałem grę i zainstalowałem na nowo ale dalej to samo (internet włączony).

Dodam że jest to pełna wersja nie pirat. Bardzo proszę pomóżcie

Jestem nowy wiec jak napisałem w złym dziale to proszę o przeniesienie.

Budowniczy
Opublikowano

Próbowałeś rejestrować się na innej przeglądarce, niż tą którą posiadasz? Najlepiej podaj jej nazwę, wtedy mogę ci w jakiś sposób pomóc.

Budowniczy
Opublikowano

Próbowałeś wyłączyć antywirusa i firewalla? Być może to blokuje ci aktywowanie gry poprzez internet.

Budowniczy
Opublikowano

Już wiem w czym masz problem. Przeczytałem na innych forach, że Uplay mają ciągłe problemy z serwerami, dlatego nie opłaca się kupować od nich gier. Niestety ale nic nie poradzisz na ten problem. Odsyłam ciebie do tego posta: http://www.spidersweb.pl/2013/01/ubiplay-to-najgorsza-platforma-do-gier-z-jakiej-korzystalem-steam-i-origin-sa-o-wiele-lepsze.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...