Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 800 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogą być używane?

@Pro kiki Junior

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Xiaomi Redmi Note 2 (chyba że 3 dostaniesz), telefonik mam od 2 miesięcy i sprawuje się genialnie, warto sprawdzić.

1358809676-U384748.png

Opublikowano

a ten hjułałek p8 lite? każdy mi go poleca, że niby spoko za ten hajs.

W tej cenie są lepsze. Ja polecam Moto G 3rd gen. Tylko musiałbyś dokupić ładowarkę, bo w zestawie nie ma.

Opublikowano

Niby spoko, jednak nazwa procesora mówi sama za siebie, a nakładka producenta jest upośledzona.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niby spoko, jednak nazwa procesora mówi sama za siebie, a nakładka producenta jest upośledzona.

Posiadam ten telefon od czerwca.

Dla nowych posiadaczy tego telefonu brak typowego "menu" może straszyć ale po krótkiej chwili da się przyzwyczaić.

Co do parametrów naprawdę nie wymagajcie więcej są one bardzo dobre jak na tą półkę cenową.

W dniu dzisiejszym mogę oznajmić, że telefon działa bez żadnych ścięć, obsługuje dużą ilość aplikacji.

Głośniki działają na wysokim poziome.

Aparat (13 i 5 Mpx) tylko w ciemnych pomieszczeniach nie robi doskonałych zdjęć, tak to nie mam zastrzeżeń co do tego telefonu.

Opublikowano

Posiadam ten telefon od czerwca.

Dla nowych posiadaczy tego telefonu brak typowego "menu" może straszyć ale po krótkiej chwili da się przyzwyczaić.

Co do parametrów naprawdę nie wymagajcie więcej są one bardzo dobre jak na tą półkę cenową.

W dniu dzisiejszym mogę oznajmić, że telefon działa bez żadnych ścięć, obsługuje dużą ilość aplikacji.

Głośniki działają na wysokim poziome.

Aparat (13 i 5 Mpx) tylko w ciemnych pomieszczeniach nie robi doskonałych zdjęć, tak to nie mam zastrzeżeń co do tego telefonu.

od kiedy to cyferki przy Mpx świadczą o jakości robionych zdjęć? Masz jakieś porównanie do innych smartfonów w przedziale cenowym 700-850 złotych, że go tak polecasz? 

lownfast

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...