Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klasa walcząca na dystans? Balans? P2W? Max lv? Ile GB?

Variance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nudziło mi się i znalazłem tą gre bardzo mi się podoba ale mam kilka pytan

z tego co widzialem na YT nie ma klasy dystansowej przez  co moje serce ubolewa (zawsze gram archerem albo czymś tego typu ) czy twórcy mają zamiar dodać taką klasę?

Czy klasy są równe czy np jedna z klas jest 20x lepsza od innych?

Pay 2 win ?

Max lv długo się bije?

Ile trzeba GB pobrać ? 

Dam radę jako noob ogarnąć to wszystko bo z tego co widzialem ciezka gra do ogarnięcia (ulepszanie eq itp itd)

Jaką klasą będzie mi się fajnie grało ? 

Opublikowano

Witam nudziło mi się i znalazłem tą gre bardzo mi się podoba ale mam kilka pytan

z tego co widzialem na YT nie ma klasy dystansowej przez  co moje serce ubolewa (zawsze gram archerem albo czymś tego typu ) czy twórcy mają zamiar dodać taką klasę?

Czy klasy są równe czy np jedna z klas jest 20x lepsza od innych?

Pay 2 win ?

Max lv długo się bije?

Ile trzeba GB pobrać ? 

Dam radę jako noob ogarnąć to wszystko bo z tego co widzialem ciezka gra do ogarnięcia (ulepszanie eq itp itd)

Jaką klasą będzie mi się fajnie grało ? 

Dystansowcami jest tylko Summoner oraz Force Master, w przyszłośći dodadzą Warlocka który także nim jest- są to bardziej powiedzmy postacie magiczne niżeli dystansowce typu archer. Nic nie wiadomo czy dodadzą podobną klasę do standardowego Archera.

Jak dla mnie klasy są równe, lecz niektóre potrzebują więcej poświęcenia na zrozumienie ich kombosów. Np Kung Fu Master- bez znajomości tajmingów nie osiągniesz nim za wiele. 

Gra nie jest P2W

Są takie asy co wbiły w 15h max lvl

Gra ma ponad 20GB lecz pobierasz koło 13GB i w trakcie gry wszystko Ci się konfiguruje.

Jeżeli znasz angielski na poziomie minimum to dasz radę ogarnąć wszystko, a jeżeli nie będziesz czegoś wiedział, zawsze możesz kogoś zapytać. Chyba na każdym serwerze jest sporo polskich graczy.

Zależy jakie klasy bardziej preferujesz. Na rozpoznanie gry polecam Blade Mastera, jest to klasa uniwersalna.

Gb2zMZi.png

Opublikowano

z tego co widzialem na YT nie ma klasy dystansowej przez  co moje serce ubolewa (zawsze gram archerem albo czymś tego typu ) czy twórcy mają zamiar dodać taką klasę? Tego nie wiem, ale wydaje mi się, że nie (Archera) ;x

Czy klasy są równe czy np jedna z klas jest 20x lepsza od innych? Klasy są równe, liczą się Twoje umiejętności - wykorzystanie combo.

Pay 2 win ? Nie jest.

Max lv długo się bije? Myślę, że na spokojnie w mniej niż tydzień wbijesz max lvl. 

Ile trzeba GB pobrać ? Gra waży 26GB (po spatchowaniu).

Dam radę jako noob ogarnąć to wszystko bo z tego co widzialem ciezka gra do ogarnięcia (ulepszanie eq itp itd) Dasz radę, najważniejsza informacja na samym początku: nie wyrzucaj broni! Z niej korzystasz do końca gry, karmisz innymi broniami, tak samo w przypadku biżuterii (naszyjnik, bransoleta, kolczyki). 

Jaką klasą będzie mi się fajnie grało ? Każda klasa ma coś fajnego w sobie. Najbardziej przypadł mi do gustu Force Master (podoba mi się obszarowy skill ognia oraz lodu - zamraża przeciwników) oraz Summoner (ma kotka, który może robić za żywą tarczę, atakować), dlaczego? Ashaila napisała - dystansowe postacie.

Opublikowano

Nie chce zasmiecac forum nowymi tematami wiec zapytam tutaj. Czy kolejki juz sie ogarnely i nie trzeba czekac kilka godzin? I jaki serwer wybrac aby jak najmniej czekac, ale zeby byla choc troche rozwinieta polska spolecznosc?

Opublikowano

@Up
Kolejek już nie ma, więc możesz spokojnie wracać ^^ Ja osobiście gram na Wildspring i jest tam sporawo Polaków, ale słyszałem, że najwięcej jest na Windrest;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...