Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Rundll - czy można usunąć?

Marcuśny

Pytanie

Opublikowano

Hej, mam pytanko znajoma ma problem, ze po uruchomieniu komputera ma taki komunikat zexxtg.jpg

Nigdzie w necie nie ma nic o tej bibliotece, wiec pytanie bezpiecznie będzie usunąc wpis wpis w rejestrze dotyczącej tej biblioteki? bo tak chciałem zrobić.. tzn pokierować ją jak to zrobić.. jednak zastanawiam się co to za biblioteka.. logów nie mam jak wykonać znajoma kompletnie zielona.. wiec jedynie przychodzi mi do głowy usunąć wpis w reje dotyczący tej biblioteki, ktoś wie od czego ten dll jest?

1354749589-U576612.jpg

By miko213

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaraz sprawdzimy efekty, co to wgl jest ? "PriceFountain" wgl duzo syfu bylo?

każda linijka = 1 wpis do usunięcia, sam oceń czy dużo. 

PriceFountain to adware, reklamy w przeglądarce 

Opublikowano

każda linijka = 1 wpis do usunięcia, sam oceń czy dużo. 

PriceFountain to adware, reklamy w przeglądarce 

Juz nie wywala tego błędu dll :) dzieki wielkie.  Na tą chwile wszystko działa jak należy można zamknąć :)

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Skoro nie masz pojęcia nawet co robi program to po co masz go usuwać zwłaszcza że to systemowa biblioteka ?

Problem jest z plikiem dll który jak byk masz napisany ale jak widać nie zauważyłeś.

Jak zrobić skany i logi pisze wyraźnie w podpiętych tematach. 

Dziwne zeby to była biblioteka systemowa skoro nie ma w internecie kompletnie żadnych informacji na ten temat po wpisaniu i google "NourishingResection.dll" google milczy.. Wiec dziwne byłoby to, ze na całym świecie jedynie znajoma ma z tym problem... Wiem jak zrobić skany ale to znajoma ma problem.. jedynie co moge to poinstruować ją na skype co i jak..

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

To powiedz jej jak to zrobić, będzie mi znacznie łatwiej. A jak nie to może zainstalować Team Viewier i sam zrobię te logi (jeśli tak to id i hasło na gg wyślij)

Opublikowano

To powiedz jej jak to zrobić, będzie mi znacznie łatwiej. A jak nie to może zainstalować Team Viewier i sam zrobię te logi (jeśli tak to id i hasło na gg wyślij)

Będzie w domu to zrobimy te logi potrzepujesz tylko  FRST?

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Skoro nie masz pojęcia nawet co robi program to po co masz go usuwać zwłaszcza że to systemowa biblioteka ?

Problem jest z plikiem dll który jak byk masz napisany ale jak widać nie zauważyłeś.

Jak zrobić skany i logi pisze wyraźnie w podpiętych tematach. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...