Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwrot przypadkowego zakupu

Lukaseek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde.. przypadkiem kupilem zestaw bohaterow za 1800 rp.. a chcialem sprawdzic czy za posiadanych bohaterow mi odejmnie z ceny i wezmie mnie a to sie kupilo.. czy jak napisze ticket to riot zwroci mi kase? :(

Opublikowano

ta samo sie kupil samo sie zrobilo . 2 razy pyta o potwierdzenie czy chcesz dokonac zakupu wiec nie bedziesz mogl tego cofnac jak nie masz zetonow zwrotu.

otoz nie prawda.. wchodzisz w zestaw.. i odrazu sie kupuje :)

Opublikowano

­Moja magiczna kula mówi mi że nie masz szans. A nie czekaj, coś się pokazuje masz dokładnie 27,503945% szans że CI zwrócą...

Zamiast pisać na MPC mogłeś wysłać ticketa.. 

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Z oficjalnej strony LoLa, a raczej supportu wynika, że "Nie oferujemy darmowych zwrotów przypadkowo kupionych przedmiotów bez względu na okoliczności. Jedynym sposobem na zwrócenie takiego zakupu jest skorzystanie z żetonów zwrotu. Zanim potwierdzisz zakup upewnij się dwukrotnie, że tego chcesz. Sklep zawsze poprosi cię o potwierdzenie zakupu."

Także żeton zwrotu to jedyna opcja, ticketa nie masz co nawet wysyłać :) (chyba, że posiadasz żeton zwrotu a nie możesz tego zwrócić to wtedy: "W przypadku przedmiotów, które można zwrócić, ale nie da się tego zrobić bezpośrednio w naszym sklepie, należy skontaktować się ze Wsparciem Gracza League of Legends i poprosić o ręczny zwrot. Upewnij się proszę, że posiadasz odpowiednią liczbę żetonów oraz, że mieścisz się w limicie 90 dni. Możesz skorzystać z poniższych tytułów zgłoszeń, by dać jasno do zrozumienia, co chcesz zwrócić.")

Mam nadzieje, że pomogłem :)

916741414680034286162.png

Opublikowano

otoz nie prawda.. wchodzisz w zestaw.. i odrazu sie kupuje :)

Z tego co mi wiadomo, to taki zakup wymaga potwierdzenia.

Jeżeli nie masz żetonów, a na prawdę bardzo mocno chcesz te rp odzyskać to będziesz musiał napisać do supportu, ale jeżeli nie napiszesz im dobrej bajeczki to myślę, że i oni nic nie poradzą.

giphy.gif

Opublikowano

"Witam, Dzisiaj otóz spotkała mnie nie miła niespodzianka gdyz przeglądajac sklep oglądałem zestaw bohaterów za 1800 rp i myśląc ze jak klikne odblokuj pokaze odjeta cene bohaterow których posiadam, lecz tego nie zrobiło.. a odrazu zaakceptowało transakcje. Moje pytanie brzmi następująco. Czy można by ten zakup cofnąc?? niestety zetonow juz nie posiadam.. lecz mysle ze spotkam sie tutaj z wyrozumiałościa. Dziekuje ps. Kazdy ma prawo do pomyłki i mysle ze nie trzeba odrazu za nia płacic. POZDRAWIAM"

Wysłałem im takiego ticketa :D moze przejdzie xD

Opublikowano

zetonow nie mam.. Ticketa wyslalem.. Kurde 50 dych poszlo jebud :)

a miałbyc lee sin boks

50 zł a nie 50 dych, jakbys nie wiedzial dyszka = 10 zl

topic;

nie zwroca ci nie masz co pisac, tylko zetonem zwrotu mozesz cos zdzialac

Opublikowano

­Moja magiczna kula mówi mi że nie masz szans. A nie czekaj, coś się pokazuje masz dokładnie 27,503945% szans że CI zwrócą...

Zamiast pisać na MPC mogłeś wysłać ticketa.. 

Nie potwierdzone info wróżyłeś ze swoich klejnotów ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...