Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Warto wraca? do Metin2.PL ?

• tak, gra jest O.K
      19
    • teraz nie, wcze?niej by?o fajnie.
      13
    • nie warto
      8
  2. 2. Wyjdzie S24

• TAK, chce ?eby wyszed?
      21
    • NIE, ale chce ?eby wyszed?
      3
    • tak, ale nie chce ?eby wyszed?
      12
    • nie, ale i tak nie chce ?eby wyszed?
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Skończyłem gre w metin2.PL jeszcze przed wakacjami tamtego roku. Na te wakacje mam zamiar znów wrócić do gry, na nowym serwerze. Moje pytanie :Wiecie, czy wyjdzie nowy server ( LOL juz 24, jak zaczynałem to było ich 4 hah). Czy może na 23 się skończy ? Proszę, podzielcie się wiedzą na ten temat :)

Z góry dzięki :)

P.S Czy gra zeszła na psy i 80% graczy to 10`letnie dzieci i oszuści i nie ma po co wracać ? heh xD

P.S2 wtf wprowadzili na board jakieś potwierdzenie przez modka tematu heh a ten mi tego nie chce przyjąć dry.gif

It`s my life

9381.jpg

31584.png

21571.jpg

Opublikowano

Na pewno będzie więcej światów bo przecież z czego Team Metin2 PL będzie kase zdzierał ?

Z NEO co zaczną grać na nowym świecie, każdy sobie pomyśli: ,,Jak kupie sobie pierścień expa na 2 tyg. to będę top1)

Opublikowano

napewno wyjdzie s24 tylko tza poczekac moze w czerwcu moze puzniej

Mounthains dodana 01 lipiec 2010 - 05:27

Poziom został podwyższony obraza mnie w sygnie

Mounthains dodana 30 czerwiec 2010 - 12:49

Poziom został podwyższony nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Serwer 24 wyjdzie najprawdopodobniej coś ok. na początku wakacji. Czemu ?

Gdy dzieci nie będą chodziły to szkoły to będą grały po 5-10h dziennie w metka o.O Więc mając tyle czasu można się domyślić ile N3o zacznie pakować w IS o.O O.o o.O

Opublikowano

Właśnie dziś zacząłem grać po raz 2 od początku wojem na orionie i uważam, że gra wporzo ;) Też czekam na s24 ;d.

[ N ] [ O ] [ T ] [ H ] [ I ] [ N ] [ G ] [ . ] [ C ] [ O ] [ M ]

Opublikowano

Ja ci polecam monek za 7dni ci moge daćpuste konto jak się e-mail zmieni. (jak chcesz PW)

PS: Proszę nie mówić, że go okradne. Mam duzo kasy i nie potrzeba mi okradać innych i dlatego 7dni musisz poczekać zeby e-mail był Twój. :)

Daj minusa

Opublikowano

Up wyjdź z tego forum i spier***** z metina Ne0sie... Może on nie jest taki jak Ty Ne0s. Może jest graczem który gra bez używek (Is hacki itp) Ja gram bez IS'a i nie jest źle. A ty napewno kase starej kradniesz i all w IS'a i yangi na allegro.pl

Opublikowano

Według mnie nie opłaca się już grać na plu . Kiedyś ta gra miała klimat nie było takich oszustów , noobów jakoś się lepiej grało , przynajmniej ja tak sądzę . Co do nowego serwera to na pewno wyjdzie tylko to już jest kwestią czasu . No ale wiadomo zrobisz jak chcesz ;p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...