Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Main do zabawy

InNanners

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym mainować postać, która przy odrobinie treningu może... trollować przeciwników. Nie chcę by to była postać czysto do trollingu, chciałbym także coś nią robić, najlepiej by to była bardziej late-game'owa postać bo nigdy nie potrafię dobrze wykorzystać tego, że w early zniszczyłem enemy. Zastanawiałem się nad LeBlanc ale w late prawie nic nią nie robię. Zed i Shaco odpadaja.

6LbMtBd.jpg

Opublikowano

LB przecież w late kara niemiłosiernie.

Można trollować ludzi dzięki W+R (wiadomo trzeba umiejętnie użyć) a w late nie ma opcji żebyś nie złożył ennemy adc na combo.

Tham kenchem fajnie się trolluje ennemy jednak ta postać jest często banowana i nwm czy jego użyteczność w late game ci odpowiada. (Wg. mnie na swój sposób jest bardzo użyteczny).

A jak chcesz postać która bardzo dobrze wykorzystuje to, że zniszczy kogoś w early to dobrym wyborem jest katarina którą bardzo dobrze się snowballuje.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

LB jest dobra w late, combo i przeciwnik pada. może Irelia? Z q do miniona a jak zabija to od razu odnowione i jak ktoś ma więcej (procentowo) hp od niej to z e stunuje, adc przykładowo w tym czasie zabije, ale nie wiem czy na takim trollingu Ci zależy. Może Fizz? E + Q + Zhonyia. Ewentualnie Udyr, jak ma hp to się bije, jak go nie ma to stun i ucieka z prawie 600 speeda a do tego jeszcze tarcza na żółwiu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...