Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki craft najlepiej wybrać?

Sashimo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja osobiście wybrałem z gatheringu Zbieraczy Drewna i Rybaków, a z craftu tych, którzy robią Transformation Stone'y i Unsealing Charmy.

Tylko trochę bez sensu brać profesje, które ze sobą nie współpracują, no chyba że będziesz dokupywał na ah.

Żeby produkować własne transformation stone, musisz wybrać Merry Potters, Soul Wardens, Tree Fellers i Green Thumbs.

Opublikowano

Tylko trochę bez sensu brać profesje, które ze sobą nie współpracują, no chyba że będziesz dokupywał na ah.

Żeby produkować własne transformation stone, musisz wybrać Merry Potters, Soul Wardens, Tree Fellers i Green Thumbs.

Czekaj czekaj. Serio wybrałem źle? To nie wiem co ja brałem kiedy to robiłem :x Szukałem właśnie specjalnie tego co potrzebuję z gatheringu, a tu źle wybrałem ._. Dzięki za info :D

Opublikowano

Ja dostałam odpowiedź, że wszystko się opłaca. ­Po prostu wybierz sobie jedną gildię i spróbuj wycraftować najważniejszy item. Na podstawie tego, co będzie Ci do tego potrzebne, dobierz 3 pozostałe.

c:

Opublikowano

Dlaczego jak wybrałem  Soul Wardens to nie mogę wybrać już Merry Potters, ?

Sprawdz czy nie masz czasami innej Gildii wybranej dla craftu. Mozliwe ze wybrales cos wczesniej :D

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...