Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] ChaosMu Online Season 6 Ep 3 [exp250][drop30%]

evilek91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy próbuję się zalogować dostaję komunikat "account is invalid", zrobiłem drugie konto i to samo. Na stronie normalnie mnie loguje.

Opublikowano

No panie, jeśli chcesz żeby serwer zaistniał na rynku w brawurowej odsłonie musisz się niezle namęczyc, by przyciagnac ludzi. Ciężko wybic serwer z takim expem w dzisiejszych czasach, trzymam kciuki, powodzenia :)

Opublikowano

No panie, jeśli chcesz żeby serwer zaistniał na rynku w brawurowej odsłonie musisz się niezle namęczyc, by przyciagnac ludzi. Ciężko wybic serwer z takim expem w dzisiejszych czasach, trzymam kciuki, powodzenia :)

Uważasz, że 250x to mało?  :lenny:

Zapraszam ludzi do testowania  :)

sygnatura.png

Opublikowano

Zapraszam na testy, były małe problemy z maszyną, dlatego nie było strony :)

Jest nowa lepsza maszyna! Uwierzcie mi ,że to nie będzie serwer z pierwszymi lepszymi plikami z neta,bez zabezpieczeń i padający po tygodniu.

sygnatura.png

Opublikowano

Zapraszam na testy, były małe problemy z maszyną, dlatego nie było strony :)

Jest nowa lepsza maszyna! Uwierzcie mi ,że to nie będzie serwer z pierwszymi lepszymi plikami z neta,bez zabezpieczeń i padający po tygodniu.

Nie to, że coś ale patrząc na tą profesjonalną publikację czy też zapowiedź taki właśnie się zapowiada. No ale mogę się mylić czas pokaże, jak staty po resie będą się kasować to napewno wpadnę mam nadzieje, że wypali. Powodzenia :)

Opublikowano

Normalnie działa pobieranie :)

Bierzesz pobierz przez przegladarke, nie wylaczasz tej strony i czekasz aż Ci sie zaladuje i  pojawi gdzie zapisać plik

sygnatura.png

Opublikowano

Zapraszam wszystkich na testy serva potrzeba ludzi do testowania -wylapywania bledow naprawde sie przydacie jak cos pomoge pisac na Ragnarok server zapowiada sie niezle im szybcjei wylapiemy bledy tym szybcjei ruszy

Opublikowano

Witam na forum niemozna sie zalogowac to pisze tu:

1..dropi za duzo creationow (przy expie  250 niema co z nimi robic )

2..% wbicja kamieni jest za niski ( zeby cokolwiek podniesc na +9 robisz to z 6-8 razy)

3.. dropia skrzynki ale niema do nich klucza (niema coinow w dropie)

4..Na wysokich mapach powyzej k2/k3 niema spotow ( a wiec osoby z wieksza iloscia rr zajma spoty nizsze co zablokuje maloresetowcow)

5..w bc malo mobow - niewiem jak  ds ( a wiec niebardzo jest poco tam isc)n

narazie to tyle musze sprawdzic eventy jeszcze - balans ras wydaje sie ok

Opublikowano

2..% wbicja kamieni jest za niski ( zeby cokolwiek podniesc na +9 robisz to z 6-8 razy)

4..Na wysokich mapach powyzej k2/k3 niema spotow ( a wiec osoby z wieksza iloscia rr zajma spoty nizsze co zablokuje maloresetowcow)

Opublikowano

4.Co do spotów, to oczywiście,że się zmienią przed startem :)

3.Drop skrzynek bedzie zmniejszony, coiny bedzie mozna zdobyc przez wymiane na www za tokeny(ktore dostajesz za resy)

1. Nie musisz ich zbierać,nic nie przeszkadza taki drop :)

sygnatura.png

Opublikowano

Będziemy wiedzieć kiedy start to napiszemy, nie chcemy ruszyć z byle czymś :)

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...