Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Watch Dogs na Steam wymaga Uplay

CisPK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kiedyś kupiłem Watch_Dogs przez steam i sobie normalnie grałem. Pozniej zrobiłem formata i pojawił sie pewien problem. Gra została pobrana przez Steam ale po włączeniu Watch_Dogs włącza sie Uplay który nie wykrywa go na moim komputerze. Miał ktoś podobną sytuacje?

Budowniczy
Opublikowano

Próbowałeś robić spójność plików gry na Steamie? Może jakiś plik ci się nie potrzebnie wgrał.

Zrób tak:

Biblioteka -> Watch Dogs -> PPM -> Właściwości -> Pliki Lokalne -> Sprawdź spójność plików.

Potem restart Steama i zobacz czy zadziała.

Opublikowano

Nic z tego, to raczej wina Uplaya. Bo nawet nie pokazuje, że posiadam WD, i ciągle na dole jest komunikat, że jest problem z połączeniem z serwerami Uplay. I raczej nie jest to problem z serwerami bo ludzi na całym świecie by narzekali wiec może Firefall to blokuje czy cos w tym stylu? 

Budowniczy
Opublikowano

Jednak to nie jest błąd - zachęcam do przeczytania artykułu na temat Watch Dogs http://www.gram.pl/news/2014/04/08/watch-dogs-w-wersji-pecetowej-bedzie-wymagal-uplay.shtml

Co do Uplay - pobierz stąd darmową wersję https://uplay.ubi.com/#!/pl-PL/ (prawny górny róg "Download Uplay PC"). Zaloguj się i pobierz grę. Chciałbym Ci tylko powiedzieć, że Uplay ma straszne problemy z serwerami i mogą występować problemy, także nic nie zrobisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...